Setari Cookie-uri

Horoscop Leu 2022: idei sclipitoare, dragoste romantică și investiții de succes

Horoscopul anului 2022 se anunță spectaculos pentru nativii Leu și nu exagerăm, aceștia bucurându-se de putere interioară, inspirație în decizii, dragoste romantică și succes în carieră. Vor avea de învățat și câteva lecții karmice. Vă invităm să citiți previziunile astrologice complete ale nativilor Leu pentru anul 2022.

Horoscop 2022 Leu: dragoste și relații

În planul familial accentul în 2022 cade în special pe stabilitatea relațiilor cu cei dragi, cu reluarea unor legături care au fost neglijate sau cu persoane pe care le văd mai rar, dar și pe rezolvarea unor probleme mai vechi care erau lăsate de la un an la altul (moșteniri, clarificarea unor bunuri, a unor donații, a unor împrumuturi etc.).

Nativii Leu sunt hotărâți să nu mai lase nicio codiță nerezolvată pentru 2022, așadar, oricât de tulburător va fi, vor lua fiecare dosar și fiecare problemă la rezolvat.

În ceea ce privește viața de cuplu, nativii Leu vor dori să obțină armonia în casă, așadar vor fi foarte atenți la nevoile persoanei dragi și totodată vor căuta să stimuleze romatismul în cuplu. Vor organiza mici escapade, vacanțe în locuri relaxante, vor încerca activități noi alături de partener, vor organiza surprize și vor avea grijă ca viața socială a cuplului să fie plină.

Citește și:

Cei singuri au șanse mari să întâlnească sufletul pereche în 2022, cu precădere în a două jumătate a anului sau începând cu primăvara lui 2022. Comunicarea excelentă, extinderea cercului de relații și flerul de care vor da dovadă în 2022 reprezintă rampele de lansare către posibile noi relații de dragoste. Vor întâlni persoane interesante și pot construi o relație puternică cu cineva din anturajul lor de prieteni sau profesional.

Sursa foto articol: ivgaphotographer/ shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc