Setari Cookie-uri

Luna Plină în Pești din septembrie vine pentru a ne conecta la energia divină a Universului 

Este timpul să accesăm energia plină de compasiune și inspirație a Peștilor. Să acceptăm schimbările și să găsim pace în centrul ființei noastre. Universul ne sfătuiește să evităm să ne lăsăm prinși într-o furtună emoțională, încărcată de confuzie și iluzii care ne poate duce pe un drum distructiv.

Pe 21 septembrie, la 2:55, ora României, pe cerul întunecat arăsărit o lună strălucitoare și încărcată de energii puternice, calde, mistice.

Luna Plină reprezintă finalizarea unui ciclu lunar și se concentrează întotdeauna pe realizarea acelor lucruri pe care ne-am tot focusat și pe care le-am atras de la Luna Nouă anterioară.

Ce se întâmplă când Luna Plină răsare în zodia Pești?

Zodia Pești este o zodie condusă de apă. Caracteristicile principale ale acestui semn zodiacal: emoții, creativitate, intuiție, fluiditate.

Ca atare, zodia Pești este un semn incredibil de intuitiv - și atunci când Luna se află în Pești ne este mai greu ca niciodată să evităm energia oamenilor din jurul nostru.

Zdia Pești este un semn care apreciază profund arta și toate formele de exprimare de sine. Prin urmare, atunci când experimentăm o lună plină - un tranzit care scoate la iveală emoțiile din noi - s-ar putea să ne simțim mai expresivi ca niciodată cu privire la ceea ce simțim și să ne dorim să comunicăm cu oamenii din jurul nostru deschis sau să ne exprimăm creativ (prin scris, pictură, muzică, desene sau dansuri).

Citește și:

Când Luna plină răsare într-un semn de apă, emoțiile ies la iveală. În plus, energia divină este amplificată și ne este mai ușor ca niciodată să avem acces la ea.

Semnul Peștilor este, de asemenea, foarte strâns legat de visuri și fantezii, ceea ce înseamnă că aceste teme vor apărea în zilele de dinaintea și după tranzitul Lunii. S-ar putea să ne regăsim de multe ori prinși în gândurile noastre și să căutăm variante de ne transforma visurile în realitate.

Vizionare placuta


Kudika
20 Septembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc