Setari Cookie-uri

Luna Nouă de pe 6 octombrie vine pentru a ne ajuta să salvăm relații și să descoperim pacea în interiorul nostru

Pe 6 octombrie va răsări pe cerul întunecat o Lună Nouă incredibilă, plină de magie și de putere vindecătoare. 

Luna Nouă de pe 6 octombie: Mantra de care fiecare zodie are nevoie în această perioadă

Berbec - Trăiesc pentru ziua de astăzi. Trăiesc pentru această clipă. În fiecare moment încerc să fiu prezentă în viața mea și să trăiesc totul cu zâmbetul pe buze.

Taur - Viața mea este mai frumoasă ca niciodată. În ea s-a instalat liniștea, bucuria și fericirea. Iubirea îmi inundă sufletul clipă de clipă.

Gemeni - Nu îmi mai este teamă de nimic. Știu că Universul are un plan pregătit pentru mine, așa că îi permit să îmi arate ce a pus la cale pentru următoarea perioadă.

Rac - Sufletul meu este liniștit. Sufletul meu este fericit. Sunt acolo unde trebuie să fiu și asta este tot ce contează.

Leu - Învăț să îmi deschid sufletul și să îmi arăt adevăratele emoții, sentimente și stări. Creez relații profunde cu oamenii din jurul meu.

Citește și:

Fecioară - Îmi vindec sufletul de rănile trecutului și mă detașez fără probleme de tot ce s-a întâmplat. Prezentul este singurul care contează, așa că învăț să mă bucur de el.

Balanță - Sunt recunoscătoare pentru fiecare clipă în care inima îmi este fericită și sufletul liniștit. În această perioadă învăț să apreciez lucrurile mărunte și să mă concentrez pe ce contează cu adevărat în viață.

Scorpion - Aleg să fac un pas în spate și să îi permit Universului să îmi arate care este planul pe care îl are pregătit pentru mine. Nu mă mai opun schimbărilor.

Săgetător - Mă bucur de această perioadă. Universul îmi permite să simt totul la intensitate maximă. Sunt fericită și iubesc cu tot sufletul viața.

Citește și:

Capricorn - Am încredere în mine. Mă las ghidată de intuiție și aleg cu sufletul. Nu îmi este teamă de nimic.

Vărsător - Nu îmi este teamă de ce urmează să se întâmple. Schimbările mă ajută să cresc, lecțiile mă ajută să mă transform în cea mai bună versiune a mea.

Pești - Îmi deschid inima și îi permit Universului să îmi arate cât de frumoasă este viața mea. Accept schimbarea și mă detașez de trecut.

foto main muratart, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
4 Octombrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc