Setari Cookie-uri

Horoscop 2022 Balanță: un an benefic pentru redescoperire, succes și iubire

Horoscopul anului 2022 aduce foarte multe vești bune pentru nativii Balanță, iar unele dintre acestea ar putea fi unice în viață. Oportunitățile poate că nu sunt multe, dar sunt foarte mari și importante pentru nativi. Este un an în care viața Balanțelor se schimbă în mai bine sau chiar în foarte bine, este un an în care au șansa să își construiască viața întocmai cum dorsc. Citește previziunile astrale complete pentru zodia Balanță în 2022.

Previziuni astrologice generale în 2022 pentru Balanță

Debutul anului este plin de emoție și marcat de noutate, în special în plan profesional. Cariera sau profilul profesional al nativilor Balanță se modelează în această perioadă și capătă perspectivele pe care nativii și le doresc cu adevărat.

Pot urma cursurile dorite, pot prinde postul mult visat, își pot deschide afacerea sufletului sau au ocazia să lucereze într-un mediu la care visau în secret de multă vreme.

Ei bine, aceste dorințe se împlinesc. Primăvara vine cu entuziam, astfel că natvii găsesc motivația pentru a întreprinde tot felul de lucruri noi, de a lega prietenii, de a-și extinde relațiile și mai ales de a avea grijă, în sfârșit, de propria persoană așa cum își doresc.

Citește și:

Vara îi surprinde în proiecte și muncă, dar vor găsi timp pentru familie și pentru distracție, iar finalul de an trasează un apogeu astral al succesului, împlinirii și iubirii.

Așa cum spuneam, este un an bogat pentru sufletul nativilor, care reușesc acum să își clădească viața pe care vor să o trăiască.

HOROSCOP 2022 COMPLET PENTRU ZODIA BALANTA Foto: Zagory/ shutterstock.com

Horoscop 2022 Balanță: carieră și bani

Planul carierei ia un avânt fantastic, în care nativii prind din zbor orice oportunitate pentru a se îndrepta spre țelul lor suprem.

În plus, astrele le vor deschide toate ușile de care vor avea nevoie pentru a reuși.

Începutul anului vine cu situații noi sau cu noi începuturi pentru nativi, care au acum ocazia să meargă mai departe în cariera mult dorită. Fie sunt acceptați pe un post la care râvneau de multă vreme, fie își schimbă cu totul drumul profesional sau reușesc să deschidă o afacere, un proiect pe care îl iubesc și care le aduce fericire și împlinire.

Citește și:

În primăvară au idei minunate și reușesc să își plănuiască în amănunt cariera, dar totodată să își structureze bugetul și investițiile pentru a avansa în tot ceea ce și-au propus.

Au noroc să întâlnească oamenii potriviți la locul potrivit și tot ce își propun prinde viață.

În vară vor avea destul de mult de muncă, însă, cu o bună organizare, vor reuși să strecoare câteva minivacanțe în care să se bucure de prezența prietenilor și a familiei.

Poate că în prima parte a anului nu vor avea venituri foarte mari, însă construiesc dumul lor în carieră, un drum la care muncesc de multă vreme, dar abia acum au ocazia să îl urmeze.

Abia spre finalul anului banii par să se înmulțească, iar creșterile vor fi ritmice, constante, pentru că au consolidat cu responsabilitate cariera lor, numele lor.

Citește și:

Este un an prosper, un an al împlinirilor și al succesului, iar Balanțele trebuie să aibă curajul să pună în aplicare tot ceea ce visează, căci astrele le susțin din plin. Citește continuarea în pagina 2 >>

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc