Setari Cookie-uri

Horoscop 2022 Scorpion: curajul vă împlinește dorințele, iar sinceritatea vă clarifică relațiile

Horoscopul anului 2022 vine încărcat cu evenimente, oportunități și rezultate minunate pentru nativii Scorpion, care au acum numeroase ocazii de a-și împlini visurile, cu condiția să aibă curajul să facă un pas mai departe. Relațiile lor se îmbogățesc atât ca număr, cât și ca profunzime și calitate, iar nativii se vor îngriji mai mult de planul spiritual și cel al sănătății. Vă invităm să citiți previziunile astrale complete în 2022 pentru zodia Scorpion.

Horoscop 2022 Scorpion: dragoste și relații

Deși planul carierei este cel mai încărcat, totuși există câteva aspecte interesante de discutat în ceea ce privește relațiile și familia în anul 2022.

La începutul anului este posibil ca stresul de la locul de muncă să se reflecte și în viața de cuplu și în cea socială, în sensul că nativii Scorpion pot fi mai irascibili. Mai mult decât atât, probabil că nu mai reușesc să își organizeze eficient timpul liber, neglijând întâlnirile cu prietenii sau alți membrii ai familiei. Așadar, este posibil să existe unele tensiuni în cee ace privește relațiile nativilor Scorpion cu cei dragi.

Toate acestea pot trece mai ușor dacă nativii au grijă să se odihnească suficient și să se relaxeze, să facă mișcare, să adopte un stil de viață mai echilibrat, realizând astfel un bun management al stresului.

Citește și:

Din primăvară reușesc să își organizeze mai bine timpul și astfel să acorde mai multă atenție cuplului, familiei și prietenilor.

A doua jumătate a anului se anunță propice relațiilor de orice fel. Este important de menționat că în vară sau în toamnă este posibil ca nativii Scorpion să (re)întâlnească o persoană cu rol karmic în viața acestora, din relația cu această persoană având anumite lecții importante de învățat, lecții spirituale și comportamentale. Este recomandat să trateze cu seriozitate această interacțiune, căci este o legătură imprevizibilă, iar în general întâlnirile karmice vin cu lecții importante, dar dureroase. Așadar recomandăm prudență.

Tot din a doua jumătate a anului, nativii implicați deja într-o relație se pot gândi să facă un pas mai departe, de exemplu spre căsătorie sau spre un copil.

Citește și:

Cei singuri își pot întâlni jumătatea, cu precădere în a doua jumătate a nului, când astrele le aduc șarm, magnetism și umor.

Foto articol: IVASHstudio/ shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc