Setari Cookie-uri

Luna Plină de pe 20 octombrie ne ține departe de dramă și ne învață să renunțăm la lucrurile pe care nu le putem controla

Este momentul să ne folosim de energia minunată a zodiei Berbec și să îndreptăm curajul sau și starea de "Pot face orice" pentru a ne ajuta să credem mai mult în noi. Trebuie să acționăm cu intenția de a renunta la lucrurile care nu ne mai servesc în interesul celor de care avem cu adevărat nevoie și până acum le-am neglijat. 

Pe 20 octombrie 2021 avem o Lună Plină în zodia Berbec, prima Luna Plină din toamna astronomică ce va răsări pentru a ne îndemna să ne urmărim visurile și să avem încredere în noi. Să nu uităm că prezentul este singurul care contează, așa că trebuie să ne distanțăm de dramă, să lăsăm trecutul în spate și să nu ne mai facem atât de multe griji cu privire la viitor.

Luna Plină sosește la jumătatea săptămânii. Pe 20 octombrie, la 17:57, pe cerul României va răsări o Lună plină, cunoscută și sub numele de Luna Vânătorului, prima Lună după Luna Recoltei.

Luna Plină în zodia Berbec: la ce să ne așteptăm?

Luna Vânătorului răsare în zodia Berbecului. Așa cum știm deja, Berbecul este o zodie puternică, foarte curajoasă, plină de încredere, care iubește cu pasiune și se înfurie destul de repede. Berbecul greșește de multe ori în viață din cauza egoismului; este foarte competitiv și iubește la nebunie să fie pe primul loc în tot ce face (uneori în detrimentul oamenilor din jur). Acesta este un semn îndrăzneț și ambițios, cu multă energie și plin de entuziasm. De aceea de multe ori este considerat o bucurie pentru oamenii din jur deoarece vine la pachet cu zâmbete, fericire, energie pozitivă și multe povești incredibile.

Citește și:

Starea definitorie a Lunii Pline de pe 20 octombrie: energie.

Tema centrală a Lunii Pline de pe 20 octombrie: acțiune.

Energia Berbecului radiantă poate fi revigorantă pentru noi toți, împingându-ne să facem schimbările pe care vrem să le facem de foarte mult timp, însă mereu am găsit motive și metode de a le amâna sau ignora. Universul ne spune să avem încredere în noi deoarece acțiunea de ne modifica viața este cea care ne va aduce beneficii holistice și ne va ajuta să avem un prezent mai fericit și mai frumos, fără griji și fără probleme.

În timp ce Luna Plină din Berbec și acțiunea ei aprinsă și ambițioasă ne pot împinge să acționăm, este important să ne asigurăm că folosim această energie incredibilă concentrându-ne pe lucrurile pe care ni le-am dorit de foarte mult timp - și nu ne pierdem timpul cu lucruri care nu contează.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Octombrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc