Setari Cookie-uri

Horoscop 2022 Săgetător: astrele vă aduc iubire, optimism și noroc financiar

Horoscopul anului 2022 aduce multe vești bune pentru nativii Săgetător, care, în acest an, își vor îmbunătăți relațiile familiale, vor câștigă mai ușor bani și se vor bucura de succes în ceea ce își propun. Sunt și câteva lecții pe care le vor învăța în această perioadă de timp. Citiți Horoscopul complet al anului 2022 pentru nativii Săgetător.

Horoscop 2022 Săgetător: dragoste și relații

Planul relațiilor și al dragostei este prioritar pentru nativii Săgetător încă din anul 2019, iar în 2022 vor simți nevoia să clarifice tot ceea ce a rămas neclarificat, să încerce să rezolve probleme mai vechi din cuplu sau pe care le au cu anumiți membrii ai familiei.

În prima parte a anului nativii Săgetător vor fi ocupați și stresați, ceea ce s-ar putea transforma într-un reproș din partea partenerului de viață, care le poate aduce acuzații că nu se implică suficient în cuplu. Și pe bună dreptate.

Astfel că este recomandat ca nativii să încerce să găsească timp și pentru viața personală. Din primăvară își vor îndrepta atenția mai mult către viața de cuplu, unde vor constata că sunt unele lucruri pe care vor dori să le lămurească, să le organizeze sau... să le repare. Așadar nu mai sunt dispuși să lase de la ei, să treacă timpul, să închidă ochii, ci vor pune cărțile pe masă, cu toate neplăcerile și neajunsurile din cuplu.

Citește și:

horoscop 2022 complet pentru zodia sagetator Foto: snova.mir/ shutterstock.com

Aceeași atitudine o vor avea și față de ceilalți membrii ai familiei, dacă vor avea ceva de împărțit cu aceștia.

Chiar dacă atmosfera va fi tensionată, toată acțiunea Sagetatorilor este necesară pentru a face un salt în viațasentimentală. Unii nativi pot alege să pună capăt unei relații pe care au încercat să o resusciteze și au concluzionat că nu va fi ceea ce își doresc.

Este o perioadă mai dură, însă nativii Săgetător vor avea nevoie să treacă prin toate aceste lămuriri pentru a-și recăpăta echilibrul.

Din a doua jumătate a anului 2022 dragostea pare susținută de astre, astfel că nativii vor avea șansa să se bucure de momente romantice, să reaprindă flacăra iubirii, să își redescopere partenerul de viață.

Citește și:

Cei singuri au șanse mari să întâlnească o persoană interesantă, cu precădere în a două jumătate a lui 2022.

Unii dintre nativi, mai ales în vara sau toamna lui 2022, pot face pași importanți în relație, cum ar fi mutatul împreună, cererea în căsătorie sau hotărârea de a avea un copil. În special cuplurile care nu au ajuns încă la maturitate vor face acești pași importanți, ceea ce le va aduce și mai multă iubire și rimantism în viața lor.

SURSA FOTO ARTICOL: ladyphoto/ SHUTTERSTOCK.COM

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc