Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii noiembrie pentru toate zodiile. Este momentul să răspundem la cele mai profunde întrebări ale noastre

Sunteți pregătiți pentru schimbări masive? Ar fi bine ca răspunsul să fie "Da" pentru că luna noiembrie vine cu elemente extrem de puternice: schimbări, surprize și momente ce ne ne dau totul peste cap. Dacă până acum nu ați făcut nicio schimbare majoră, aceasta ar putea fi cea mai bună lună pentru a răsturna destine. 

Horoscopul lunii noiembrie pentru toate zodiile. Este momentul să răspundem la cele mai profunde întrebări ale noastre

În cea mai mare parte a lunii, Soarele strălucitor va fi în Scorpion, inspirând o transformare profundă și ajutându-ne să scăpăm de ceea ce nu ne mai servește. Pe lângă faptul că energia Scopionului este una incredibil de puternică, aceasta mai este și tenace și instigă la acțiuni. Este momentul să răspundem la cele mai profunde întrebări ale noastre.

Citește în continuare horoscopul lunii noiembrie pentru toate zodiile:

Horoscop noiembrie 2021 zodia Berbec

Luna octombrie a fost una destul de intensă pentru că o mare parte din energia ta a fost îndreptată asupra oamenilor din jur. Din fericire, noiembrie vine cu o atmosferă relaxantă pentru tine. Cu Marte bucurându-se de zile frumoase în Scorpion, poți să te concentrezi, în sfârșit, asupra ta. Este posibil să simți nevoia să îți urmezi dorințele și îți împlineșți visuri pe care le ai în sufletul tău de prea mult timp.

Citește și:

horoscop noiembrie

foto Mia Stendal, Shutterstock

Horoscop noiembrie 2021 zodia Taur

Noiembrie va fi o lună pe care nu o vei uita prea repede. Pe măsură ce trei planete se concentrează pe Uranus care caută libertatea în semnul tău zodiacal, s-ar putea să simți că oamenii din jur vor doar să te provoace. Însă, în spatele acestei tensiuni, există o latură a autenticității tale care imploră să iasă la iveală, să se bucure de viață, să trăiască, să se exprime și să facă schimbări pentru a îți aduce mai multă libertate, energie și creativitate. Nu te teme de schimbări.

Horoscop noiembrie 2021 zodia Gemeni

Noiembrie va fi o lună în care totul se va mișca pe un ritm foarte grăbit pentru tine... chiar alert. Fix așa cum îți place. Cu Mercur, planeta care te guvernează, în mișcare directă și rapidă, ești pregătită să faci progrese și să aduci un echilibru perfect în aspectele importante ale vieții tale. Ultima săptămână a acestei luni ar putea fi dedicată vieții sentimentale.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Octombrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc