Setari Cookie-uri

Cele mai norocoase 3 zodii în a doua jumătate a lunii noiembrie

Horoscop. Afla care sunt cele mai norocoase semne zodiacale in a doua jumatate a lunii noiembrie. Astrele tin cu ele.

Horoscop Scorpion

Vești frumoase pe plan sentimental

Astrele sunt foarte darnice cu tine în ceea ce privește viața sentimentală. În cazul în care ești deja într-o relație, în această perioadă este posibil ca partenerul de cuplu să te surprindă cu o propunere minunată. El își dorește să facă pasul cel mare și să treacă la următorul nivel în viața voastră. Întrebarea este: tu ești pregătită pentru asta?

Dacă ești singură, acest lucru se poate schimbă foarte ușor în următoarea perioadă. Totul ține, însă, doar de tine. Ai ocazia să întâlnești mai multe persoane interesante cu care poți lega relații serioase, de lungă durată. Important este să fii tu însăți, să nu te ascunzi în spatele măștilor și, cel mai important, să știi ce îți dorești de la o relație de cuplu.

Citește și:

horoscop scorpion

foto vavavka, Shutterstock

Cuvintele cheie pentru tine: iubire, sinceritate, vulnerabilitate.

Zilele norocoase: 18, 23, 26.

Sfatul Universului pentru tine: Iubește cu tot sufletul. Iubește fără teamă. Aceste două săptămâni pot fi magice pentru tine.
Mantra după care să îți ghidezi sufletul în următoarele două săptămâni: Îmi ascult inima și fac alegerile pe care le consider potrivite pentru mine. Nu mă mai las influențată de nimeni.

foto main Gluiki, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
15 Noiembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc