Setari Cookie-uri

Horoscop 2022 Pești: blocajele se ridică, iubirea îi conduce, iar bogăția le va sta la picioare

Horoscopul anului 2022 pentru nativii Pești poate aduce schimbări extraordinare și o evoluție spectaculoasă a acestora atât în plan spiritual, cât și financiar. Odată ce își găsesc calea și echilibrul, nativii Pești fac salturi mari în viața lor, îndreptându-se către fericire, mulțumire, bogăție și succes. Citește previziunile astrale complete în 2022 pentru nativii Pești.

Horoscop 2022 Pești: dragoste și relații

Dragostea este la superlativ pentru nativii Pești în 2022. Așa cum am lăsat deja să se înțeleagă din rândurile de mai sus, foarte multe blocaje se ridică. Acum totul merge bine, merge după sufletul nativilor Pești. De aceea este important să fie optimiști, veseli, să gândească pozitiv, căci gândurile le devin realitate.

În relație nativii devin mai romantici, mai grijulii, dar mai ales responsabili, reușind să acopere zonele vulnerabile ale relației lor.

De asemenea, își vor suprinde partenerul de viață cu decizii mature, vor prelua inițiativa (pot face o cerere în căsătorie sau sunt ei cei care fac primul pas spre avansarea relației). Vor avea o imaginație debordantă, iar acest aspect se va simți și în viața intimă a nativilor Pești. De asemenea, vor avea chef de distracție și aventură, astfel că vor plănui concedii de neuitat alături de persoana iubită.

Citește și:

Cei singuri sunt mult mai comunicativi decât de obicei, reușesc să se facă ușor remarcați în grupuri, sunt creativi, romantici și pornesc discuții interesante. Șansa de a întâlni o persoană care să le atragă atenția este foarte mare pe tot parcursul anului. Rămâne de văzut însă cine și când va face primul pas. Pot începe o relație de lungă durată, dar au nevoie să se asigure de maturitatea acelei persoane, de stabilitatea emoțională a acesteia. Își doresc un partener de viață hotărât, care știe ce dorește, care are drumul croit. Incertitudinea și imprevizibilul reprezintă aspecte care vor îndepărta un Pește, cel puțin cât traversează această perioadă a lui 2022.

Foto articol: Africa Studio/ shutterstock.com

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc