Setari Cookie-uri

Luna decembrie este aici pentru a ne aminti că fiecare poveste are un sfârșit. Lecții de ținut minte pentru fiecare zodie

Mai jos veți găsi câte o lecție importantă de ținut minte pentru ultima lună din 2021 pentru fiecare zodie în parte:

Horoscop Fecioară

Ai ocazia să iei cea mai importantă decizie pe care o vei face vreodată. Uită-ți trecutul. Cine ești tu, acum? Cine a decis ca tu să fii cea de acum? Nu te gândi la cea care ai fost. Cine ești acum? Ai decis cine vrei să devii? Ia această decizie în mod conștient. Ia-o cu grijă. Ia-o cu dorința de a fi fericită.

Horoscop Balanță

Desprinde-te de trecut și bucură-te de momentul prezent creând în sufletul tău loc pentru viitor. Totul se sfârșește pentru ca totul să reînceapă, totul moare pentru ca totul să trăiască.

Horoscop Scorpion

Tu știi ce te face fericită? Tu știi cine ești? Răspunde-ți la aceste întrebări și schimbă-ți viața. Fericirea nu o primești de-a gata. Ea vine din faptele tale, din acțiunile tale.

Horoscop Săgetător

Nu mai privi partea goală a paharului. Nu mai crea gânduri negative în sufletul tău. Grija nu alungă tristețea zilei de mâine. Doar privează ziua de azi de bucurie.

Citește și:

Horoscop Capricorn

Învață să trăiești pentru ziua de astăzi. Învață să te bucuri de fiecare clipă în care sufletul ți-e puțin fericit și liniștit. Nu mai complica lucrurile. Viața este, de fapt, simplă, dar noi insistăm să o complicăm.

Horoscop Vărsător

Numără-ți faptele bune în fiecare dimineață și umple-ți mintea cu gânduri pozitive. Acesta este secretul pentru a fi fericită și inspirată pe tot parcursul zilei.

Horoscop Pești

Nu accepta viața așa cum ți-o propun oamenii. Nu înceta de a te convinge că viața ar putea fi mai frumoasă; a ta și a celorlalți; nu altă viață, viitoare, care ne-ar consola de aceasta și ne-ar ajuta să-i acceptăm mizeria. Nu accepta.

foto main Angyalosi Beata, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
29 Noiembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc