Setari Cookie-uri

Cele 3 zodii protejate de Dumnezeu în această iarnă

Dumnezeu le-a luat sub aripa lui și nu va permite sub nicio formă răului să se apropie de ele. 

Acestea sunt cele 3 zodii protejate de Dumnezeu în iarnă 2021-2022. Află dacă și tu te numeri printre ele.

Horoscop Taur

Universul este de partea ta și te ajută să obții tot ce îți dorești

foto Olena Minko, Shutterstock

Anul 2021 a fost un an incredibil pentru tine din toate punctele de vedere. Ai învățat lecții importante, ai suferit, ți-ai demonstrat că ești puternică, te-ai ridicat de la pământ și ai mers mai departe, ai luptat pentru ce ți-ai dorit și ti-ai împlinit visuri minunate.

Iarna aceasta va fi una cu adevărat specială pentru tine. Divinitatea este alături de tine și te ajută să obții tot ce îți dorești. Pe plan profesional, trebuie doar să ieși din zona de confort și să faci acel salt îndrăzneț în drumul tău. Nu te teme de schimbări, acestea te vor ajuta să te dezvolți și îți vor deschide noi uși.

Citește și:

Mantra după care să te ghidezi în această iarnă: Nu mă mai las influențată de nimeni. Mă las condusă de intuiție și aleg cu sufletul pentru că doar eu știu de ce am nevoie pentru a fi fericită cu adevărat.

Horoscop Leu

Pornești într-o nouă aventură

horoscop leu

foto goccedicolore.it, Shutterstock

A venit momentul să faci o schimbare majoră în viața ta. Când poți face asta? În această iarnă.. pentru că Universul este de partea ta și te ajută să vezi lucrurile mult mai clare și să iei deciziile potrivite pentru tine astfel încât să ajungi pe drumul pe care vrei să mergi.

Chiar dacă oamenii din jurul tău au idei bune și vin cu sfaturi eficiente, de data aceasta schimbarea ar trebui să îți aparțină în totalitate. Îndrăznește să îți asculți intuiția și să te lași condusă de inima ta. Acum ai oportunitatea de a porni într-o nouă aventură a vieții tale - fă-o să fie de neuitat.

Citește și:

Mantra după care să te ghidezi în această iarnă: Cred în mine cu fiecare celulă a corpului meu. Am încredere că totul va fi bine. Aleg să merg mai departe indiferent de obstacolele care stau în calea mea.

Vizionare placuta


Kudika
6 Decembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc