Setari Cookie-uri

Horoscop ianuarie 2022: prima luna din an vine cu vești minunate pentru fiecare zodie în parte

Horoscopul lunii Ianuarie 2022 anunță un început de an frumos, promițător, plin de speranța, optimism și iubire. Multe zodii se vor bucura de o stare de spirit bună, dar și de împliniri în planul carierei. Această perioadă ne aduce noutate, precum și motivația de a ne urma visurile. Citește previziunile astrale complete pentru fiecare zodie.

Horoscop Ianuarie 2022: Săgetător

Luna ianuarie 2022 reprezintă o perioadă foarte bună pentru nativii Săgetător. Aceștia vor vedea cu claritate dilemele cu care s-au confruntat în ultima vreme, vor ști pe ce drum să meargă mai departe, vor fi mai hotărâți și vor face alegerile bune. De asemenea, în plan profesional, vor avea o serie de reușite care le vor ridica moralul și le pot aduce mulțumire și beneficii materiale.

Tot acum pot face planuri pentru următorul an, astfel încât să reușească să atingă și obiective mai vechi, pe care le-au tot amânat.

Trebuie să aibă grijă și de sănătate, căci afecțiunile de sezon le pot strica bună dispoziție.

Horoscop Ianuarie 2022: Capricorn

Luna ianuarie 2022 vine cu un vibe de noutate pentru nativii Capricorn, dar și cu nevoia de reoganizare a activităților atât la locul de muncă, cât și acasă. Nativii trec acum printr-o perioadă de schimbare, în special în plan profesional, astfel că învață să se adapteze din mers la noi provocări. Încercă acum să își găsească un ritm, căci timp de câteva luni se vor afla în această situație. Tactul, diplomația și răbdarea le sunt unelte valoroase în această perioadă.

Citește și:

În plan amoros, nativii vor dori să lămurească unele probleme cu care se confruntă de ceva timp în viața de cuplu. Nu vor să mai țină pe umeri responsabilități care nu le aparțin, așadar pot părea cam radicali în discuțiile cu persoana iubită.

Nativii singuri tind să se afunde în muncă, dar ar fi bine să nu lase de-o parte viața socială dacă își diresc să întâlnească sufletul pereche. Astrele le aduc noroc în dragoste, dar mai departe Capricornii nu trebuie să refuze oportunitățile.

Horoscop Ianuarie 2022: Vărsător

Luna ianuarie este despre strategie, despre bună organizare și despre sănătate.

Nativii Vărsător sunt hotărâți să își facă viața mai bună, mai ușoară, mai frumoasă, mai și mai! Și cum nu sunt ei genul care să creadă că totul pică din cer, se pun pe treabă. Devin firi practice, active, adoptă un stil de viață mai sănătos, își fac planuri mai realiste și reușesc să nu mai fie persoanele care mereu amână. Sunt hotărâte să trateze fie care problemă la timpul ei și să nu rateze diverse oportunități pe care viața le aduce în calea lor.

Citește și:

În dragoste stau destul de bine sau cel puțin se simt echilibrați. Știu deja de anul trecut care sunt punctele slabe ale relației și cum să le trateze, iar cei singuri, mai ales acum că se îngrijesc în mod aparte de sănătate și de aspectul fizic, poate fac și mai mult sport, vor ajunge și mai ușor în centrul atenției. Nu va fi greu să întoarcă priviri, așadar să fie pregătiți, căci nu se știe când și unde își pot întâlni dragostea.

Horoscop Ianuarie 2022: Pești

Nativii Pești își asumă noi responsabilități în luna ianuarie 2022. Au deja o idee despre ceea ce își doresc de la anul care tocmai a început, câteva planuri sunt gata făcute, mai au să aducă detalii și să se hotărască cum se pot dezvolta mai mult și în acest an. Fie sunt dispuși să incepă o afacere, fie se gândesc la noi cursuri care să le permită mai multă libertate în carieră și care să le sporească veniturile.

Citește și:

În plan amoros, nativii Pești simt nevoia de noutate în cuplu și este posibil ca ei să fie cei dispuși să pipereze puțin relația.

Cei singuri își caută iubirea, și norocoși cum sunt, au șanse mari să întâlnească o persoană interesantă. Chiar dacă își doresc să nu se grăbească, este posibil să se îndrăgostească nebunește și să nu mai facă toți pașii pe care și i-au propus, trecând direct la subiect. Vor avea curajul să fie ei cei care fac primul pas, căci în ianuarie devin destul de hotărâți când vine vorba despre ceea ce își doresc.

Foto articol: Benjavisa Ruangvaree Art/ shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc