Setari Cookie-uri

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune de ce ai nevoie de la Univers în 2022

Universul îți spune pe ce trebuie să te focusezi în anul 2022 în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut. 

Horoscop Balanță 2022

Fie că ești într-o relație, fie că ești singură, lucrurile se schimbă destul de mult în ceea ce privește viața sentimentală. Este posibil să îți fie teamă să părăsești zona de confort pe care ți-ai creat-o. Însă este timpul să experimentezi și să îți dai seama cât de frumoasă este iubirea adevărată. Lasă-te purtată de val și dezleagă-te de cine ai fost în trecut.

Horoscop Scorpion 2022

În anul 2022 Universul are planuri interesante pentru tine. Este posibil să treci printr-o serie de teste pentru a îți da seama dacă ceea ce vrei să faci se potrivește cu planul măreț al destinului. Tu ai nevoie să fii sigură pe tine și să îți spui că ești capabilă să obții tot ce îți dorești.

Horoscop Săgetător 2022

Horoscop Săgetător 2022

Citește și:

foto Tatiana Davidova, Shutterstock

Schimbările de pe plan personal sunt iminente anul acesta. Ai destul de multe planuri frumoase cu care vrei să mergi mai departe. Cu toate acestea, să nu fii surprinsă dacă lucrurile nu merg așa cum îți dorești. Încrederea în Univers și încrederea în tine însăți te vor ajuta să depășești momentele mai puțin frumoase. Să nu uiți niciodată să îți asculți intuiția pentru că aceasta te ghidează în direcția corectă.

Horoscop Capricorn 2022

Acesta este un an foarte important pentru tine în ceea ce privește viața spirituală. Ajungi să fii în conexiune cu tine, să îți înțelegi mai bine drumul prin viață și să înveți arta recunoștinței. Cere-i Universului puterea și înțelepciunea care să te ajute să iei deciziile corecte și să te înțelegi la un nivel mai profund. Crede în tine și în drumul pe care mergi fără să analizezi prea mult detaliile nesemnificative.

Citește și:

Horoscop Vărsător 2022

Viziunea ta pentru 2022 este una puternică, iar relațiile sunt o tema importantă pentru tine de-a lungul întregului an. Dragostea va fi pusă pe primul loc de fiecare dată. Cere-i Universului puterea de a îți urma inima; ea știe cel mai bine de ce ai nevoie pentru a fi cu adevărat fericită.

Horoscop Pești 2022

Este posibil ca în 2022 să te trezeșți de multe ori în situații neobișnuite, ciudate, interesante din care vei scăpa doar cu răbdare. Cu cât crezi mai mult în tine și cu cât îți asculți intuiția cu atât vei descoperi mai mult despre cine ești cu adevărat. Nu te speria de frică sau de îndoială care vor să îți inunde sufletul. Spune-ți că ești puternică și mergi mai departe.

foto main Bystritska, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc