Setari Cookie-uri

Horoscop martie 2022. Prima lună a primăverii ne trezește la viață și ne îndeamnă să mergem mai departe

A treia lună din an vine pentru a ne reaminti cât de important este să acceptăm schimbarea în viața noastră. Universul estea aici pentru a ne învăța lecții importante și a ne îndemna să ne continuăm drumul în viață. Acum este momentul să facem schimbările pe care ni le dorim. 

Horoscop Martie 2022: Scorpion

Lecția pe care trebuie să o înveți: nu mai poți schimba trecutul, prezentul este singurul care contează

Nu te mai întoarce în trecut pentru că nu mai poți schimba nimic de acolo. Închide acea ușă dificilă și alege să mergi mai departe cu viața ta. Concentrează-te asupra momentului prezent pentru că acum poți fi fericită cu adevărat. Trăiește AICI și bucură-te cu tot sufletul de ACUM.

Horoscop Martie 2022: Săgetător

Lecția pe care trebuie să o înveți: uneori trebuie să faci compromisuri în relațiile cu cei din jurul tău

În această lună alegi să ai mai multă grijă de relațiile pe care le ai cu cei dragi. Investești timp, sentimente, emoții și stări frumoase pentru că vrei ca totul să meargă bine și ai o conexiune sinceră și matură cu oamenii iubiți. Nu uita de compromisuri, și acestea sunt extrem de importante.

Citește și:

Horoscop Martie 2022: Capricorn

Lecția pe care trebuie să o înveți: nu te stresa prea mult pentru ceea ce nu contează

Ești prea concentrată asupra fiecărui detaliu mărunt și ajungi și pierzi lucrurile care contează cu adevărat. În luna martie, Universul își dorește să schimbi acest obicei de-al tău și să înveți să te bucuri cu tot sufletul de viața pe care o trăiești, încercând să apreciezi mai mult momentele în care sufletul îți este fericit și liniștit.

Horoscop Martie 2022: Vărsător

Lecția pe care trebuie să o înveți: ai încredere în tine, ești pe drumul cel bun

Este posibil ca în luna martie să faci câteva schimbări importante în ceea ce privește viața personală. Indiferent de ce zic oamenii din jurul tău, încearcă să te lași condusă de intuiție pentru că inima ta știe cel mai bine de ce are nevoie pentru a fi fericită. Permite-ți să fii egoistă și să te pui pe primul loc. Tu ești cea mai importantă.

Citește și:

Horoscop Martie 2022: Pești

Lecția pe care trebuie să o înveți: trebuie să te adaptezi schimbărilor

Treci printr-o perioadă destul de interesantă în ceea ce privește viața personală. O grămadă de schimbări neașteptate te iau prin surprindere și îți pot da planurile peste cap. Având în vedere că totul se întâmplă cu voia Universului, ție nu îți rămâne decât să faci un pas în spate și să îi permiți destinului să îți arate drumul pe care trebuie să mergi.

foto main Ironika, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc