Kudika si specialistii de la Astrodestin ti-au pregatit o surpriza!

Par deshidratat, aspru si lipsit de stralucire? Am gasit solutia!

Astrodestin ofera 20 de premii constand fiecare in cate o astrograma a dragostei care contine 20 pagini despre profilul sentimental, erotic si relational al persoanei, compatibilitate, destin, casatorie, sufletul pereche, predispozitie catre divort, numarul copiilor etc.

Ce trebuie sa faci?

E simplu!

1. Viziteaza www.astrodestin.ro

2. Intra pe forumul Kudika, in topicul special destinat concursului Astrodestin, si fa o sugestie legata de site-ul tocmai vizitat: ce ti-a placut, ce nu ti-a placut, ce ai vrea sa mai gasesti acolo, etc

3. Fii cu ochii pe topicul din forumul nostru fiindca peste 2 saptamani afisam cei 20 de castigatori!

PARTICIPA ACUM!

Atentie! De la data premierii si primirea datelor persoanelor castigatoare specialistii Astrodestin vor avea nevoie de minim 2 saptamani pentru a realiza astrogramele deoarece procesul realizarii a 20 de pagini personalizate pentru fiecare persoana dureaza. Spre deosebire de alti astrologi, specialistii Astrodestin nu folosesc programe automatizate, ci realizeaza astrogramele cu harta astrala printr-un studiu total personalizat!

Vor fi luate in calcul numai raspunsurile postate in acest topic de forum.

Concursul se desfasoara in perioada: 06.07.2009 – 20.07.2009

Castigatorii vor fi anuntati in topicul de forum rezervat concursului si trebuie sa isi revendice premiul in termen de 10 zile.

PARTICIPA ACUM!

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: