Setari Cookie-uri

Din 21 mai Soarele intră în zodia Gemeni pentru a deschide portalul schimbărilor personale

Ne aliniem propriului destin și suntem în legătură profundă cu puterea Universului. Drumul nostru se schimbă în această perioadă, iar divinitatea deschide capitole care ne vor transforma spiritual. 

Horoscop Săgetător

Ia lucrurile treptat

Vrei să profiți de toate schimbările pe care Universul le aduce în această perioadă, însă este posibil să grăbești lucrurile și să ajungi pe drumul nepotrivit pentru tine. Învață să te bucuri de călătorie, așa că ia lucrurile treptat, puțin câte puțin și nu te mai concentra atât de mult pe viitor. Trăiește aici și acum.

Horoscop Capricorn

Nu te împotrivi schimbărilor

Universul are un plan măreț pentru tine, însă ești încăpățânată și nu îi permiți să ți-l arate. Nu te împotrivi schimbărilor, acesta este destinul tău și se va întâmpla mai devreme sau mai târziu. Fă un pas în spate și permite-i divinității să îți arate cât de frumoasă poate fi viața ta.

Citește și:

Horoscop Vărsător

Nu te pierde în detalii

Găsești timp liber pentru a face mai mult din ce îți dorești și este posibil să fii ușor egoistă și să te pierzi în prea multe detalii. Fă un pas în spate și ia-ți timpul necesar pentru a îți da seama ce contează cu adevărat pentru tine. Așa vei ști că faci ce trebuie.

Horoscop Pești

Nu te grăbi, ești acolo unde trebuie să fii

Universul se mișcă puțin mai încet cu schimbările când vine vorba de viața ta profesională. Însă face acest lucru pentru că vrea să te învețe o lecție importantă: arta răbdării. Așadar, fă un pas în spate și învață să te bucuri de călătorie și să ai răbdare. Toate la timpul lor.

foto main Ennona Gavrilova_Ellina, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 Mai 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc