Setari Cookie-uri

Astrologie: Zodiile si karma lor

Legea karmei se refera la legea cauzei si efectului: orice situatie prezenta a fost creata de o cauza. Astrologia karmica are la baza conceptul reincarnarii, considerand ca viata noastra prezenta este rezultatul actiunilor noastre din trecut, balanta faptelor rele si bune.

O parte din scopul vietii tale (din dharma ta): Sa te afirmi!

Zodia Taur

Karma ta (cauzele care au favorizat incarnarea ta in aceasta zodie): In viata anterioara te-ai ocupat mult de bani, insa ai suferit mai multe pierderi financiare si ai acumulat nemultumiri. Acum iti doresti enorm sa ai bani, sa posezi. Nevoia ta de siguranta este foarte mare. Vrei sa simti ca ai control asupra banilor, ca ai MULT, ca iti poti satisface poftele.

O parte din scopul vietii tale (din dharma ta): Sa inveti sa manuiesti banii!

Zodia Gemeni

Karma ta (cauzele care au favorizat incarnarea ta in aceasta zodie): In viata anterioara ti-ai dezvoltat foarte mult inteligenta. Din pacate nu ai reusit sa comunici cu cei din jur tot ceea ce stiai. In viata aceasta vorbesti foarte mult! Simti nevoia sa schimbi informatii. Comunicarea ta cu anturajul nu este intotdeuna buna deoarece aici ai de muncit.

O parte din scopul vietii tale (din dharma ta): Sa ajungi sa comunici foarte bine cu cei din jur!

Zodia Rac

Karma ta (cauzele care au favorizat incarnarea ta in aceasta zodie): O parte din karma ta te leaga de familie, de parinti. In viata ta anterioara nu ai putut sa fii aproape de familia ta atat de mult cum ti-ai dorit. Acum, implicarea ta in familie este mereu necesitata. In viata anterioara ai ajuns sa cenzurezi o parte din emotiile tale sensibile. In aceasta viata vei lua contact cu ele si te vor ghida.

O parte din scopul vietii tale (din dharma ta): Sa iti folosesti intuitia!

Zodia Leu

Karma ta (cauzele care au favorizat incarnarea ta in aceasta zodie): In viata anterioara ai avut parte de multe succese si realizari, insa nu ai reusit din diferite motive sa iti atragi respectul celor din jur sau ai murit inainte de a vedea ca roadele tale sunt apreciate. Acum simti nevoia sa fii mereu in centrul atentie si sa culegi aplauze. Doresti sa te bucuri de succesele tale!

O parte din scopul vietii tale (din dharma ta): Sa stralucesti!

Zodia Fecioara
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Iulie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc