Setari Cookie-uri

Cele 10 Legi astrale ale zodiei Rac: lecțiile Universului ce te vor ajuta în momente grele

Poate una dintre cele mai calde zodii ale horoscopului, Racul definește o persoană blânda și empatică, protectoare și sinceră, timidă și totodată puternică, ce știe să construiască relații bazate pe calitățile umane, pe sentimente profunde și loialitate. Cine are alături prieteni Rac, înțelege caracteristicile neprețuite ale acestor nativi. Universul acordă zodiei Rac o serie de legi astrale, șoapte și direcții care lasă o amprenta adâncă în caracterul acestor nativi. Aceste note astrale sunt definitorii pentru toate impulsurile Racilor, așadar vor putea aduce răspunsuri unor întrebări pe care Racii și le pot pune adesea.

Cele 10 Legi astrale ale zodiei Rac: căminul tău e oază ta de fericire, dar construiește-l în sufletul tău

Nativii Rac sunt foarte familiști, iar căminul este cald, primitor, plin de tot ceea ce omul are nevoie să se simtă bine. În casa unui Rac vei găsi de toate, în plus îi place să păstreze lucrurile moderne și ajutătoare, care îi fac viața mai ușoară și mai frumoasă.

Universul recomandă că Racii să fie cei care sfințesc locul, astfel încât să învețe să amprenteze spațiile și să se simtă bine oriunde s-ar afla. În acest fel vor ieși din carapace și își vor da libertatea de care au nevoie, vor da frâu liber schimbării, mutării, călătoriilor etc. Vor ridica astfel blocaje energetice și calea lor în viață va fi mai ușoară.

Citește și:

Cele 10 Legi astrale ale zodiei Rac: alege acțiunea în locul ezitării

Nativii Rac văd detaliile, au o critică proprie, interioară, permanentă, ce le însoțește gândurile, așadar pot supraestima uneori riscul unui eșec. De aceea, de multe ori pot avea tendința să ezite să facă o anumită acțiune, să meargă la un examen, să faca o schimbare a locului de muncă și așa mai departe.

Dacă Universul vă oferă oportunitatea spre mai bine, nu o lăsăți să treacă. Alegeți acțiunea în locul ezitării.

Cele 10 Legi astrale ale zodiei Rac: învață să privești în ansamblu

Așa cum spuneam mai sus, Racii văd bine detaliile și adesea se lasă învăluiți de acestea, uitând scopul mare, general spre care merg. Practic nu văd pădurea de copaci.

Așadar, sfatul Universului este să învețe să unească aceste detalii, să facă legăturile între ele, astfel încât să construiască imaginea de ansamblu care le descrie acel moment al vieții, sau care le caracterizează planul pe care îl urmează.

Citește și:

Așa vor reuși să se țină de țelurile lor, fără a se mai pierde pe drum.

Cele 10 Legi astrale ale zodiei Rac: bunătatea ta nu este o slăbiciune

Bunătatea Racului este cunoscută în întreg zodiacul. Calmul, blândețea și căldură emoțională a acestor nativi ne impresionează pe toți, precum și capacitatea lor imensă de dăruire și ajutor.

Din păcate însă, unii vor profita de bunătatea și altruismul acestei zodii. De aceea, Racul trebuie să ajute până acolo unde nu se pierde pe el însuși. În acest fel, rămâne la ceilalți responsabilitatea de a cere ajutor când au nevoie sau nu, Racul reușind să ofere atât cât îi este natural și benefic să o facă. În felul acesta Racul nu va renunța la natura sa altruistă, care îl definește și îl ajută să se exprime emoțional.

Citește și:

Cele 10 Legi astrale ale zodiei Rac: învață să spui NU

Dornic să îi vadă pe ceilalți fericiți, gata să se implice oricând sau să își ofere ajutorul, nativul Rac își poate face rău singur când acceptă mai mult decât poate duce.

Așadar, o lege astrală este ca Racii să învețe regulile asertivității, să învețe să spună NU. În felul acesta rămân concectați cu sinele interior, iar acțiunile lor rămân productive și benefice pentru propria lor stare de bine și sănătate, altfel riscă să ajungă la suferință sau suprasolicitare intensă, până la burnout.

Sursa foto: ladyphoto/ shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc