Setari Cookie-uri

Cele 10 Legi Astrale ale Zodiei Fecioară: cele mai bune sfaturi ale Universului pentru tine

Nativii Fecioară sunt guvernați de Mercur, cea mai apropiată planetă de Soare, o planetă fierbinte și plină de lumină, cunoscută ca Marele Înțelept. Energia acestei planete induce înclinație către adevăr, ordine, intelectualitate, logică și responsabilitate, aduce înclinație către detaliu și o sensibilitate aparte pentru nativii zodiei Fecioară. Mercur este poate cea mai influentă planetă pentru întreg zodiacul, așa cum cunoaștem cu toții perioadele de Mercur Retrograd. Astfel că energiile Universului îi influențează profund pe cei născuți sub semnul Fecioară și le determină primele impulsuri pe care le au în acțiunile și alegerile lor. Vă invităm să descoperiți cele 10 legi astrale ale zodiei Fecioară, sfaturi ale Universului cu influențe covârșitoare în viața acestor nativi.

Legile Astrale ale Zodiei Fecioară: ai un ritm al muncii extraordinar, dar nu uita să te bucuri de viață

Alături de Capricorn, Fecioarele se numără printre cele mai muncitoare zodii ale întregului horoscop. Acești nativi au atât de multă putere de concentrare și determinare încât ar putea munci de dimineața până seara fără să obosească.

În perioadele stresante din viața lor sau puternic încărcate emoțional, atunci când simt că pierd controlul asupra managementului stresului, acești nativi pot avea tendința să se piardă în muncă, pentru a putea reduce impactul emoțional al prezentului.

Cu toate acestea, vocea Universului îi îndeamnă să lase emoțiile să-i cuprindă, să își acorde timp să le disece până în detaliul lor sufletesc, căci în esență ceea ce ne ajută să evoluăm spiritual sunt lecțiile noastre emoționale, bagajul nostru sufletesc.

Citește și:

Chiar dacă munca îi pasionează, nativii Fecioară nu ar trebui să neglijeze timpul lor personal sau cel petrecut alături de toți cei dragi. Nu ar trebui să uite să se bucure de viață și de toate lucrurile mărunte din aceasta.

Legile Astrale ale Zodiei Fecioară: emoțiile sunt curcubeul vieții

Aașa cum spuneam mai sus, poate una din cele mai mari slăbiciuni ale nativilor Fecioară o reprezintă modul în care își gestionează și își exprimă emoțiile. Acești nativi au adesea tendința de a-și ascunde suferința, dar sfatul Universului este să învețe să-și exprime și să ceară ajutor sau suport, căci vor descoperi în jurul lor oameni minunați care vor ști să le stea alături atunci când vor avea nevoie.

Deși nativii Fecioară comunică excelent, totuși pot întâmpina probleme în a-și exprima emoțiile și sentimentele.

Citește și:

Indiferent dacă acestea sunt plăcute sau mai puțin plăcute, acestea sunt extrem de importante pentru stabilirea unor relații puternice cu cei din jur sau cu ei înșiși. Așa cum poate unele culori ne plac, iar altele nu, însă doar împreună pot crea un curcubeu, la fel și emoțiile și sentimentele noastre, mai mult sau mai puțin plăcute, doar împreună prin acceptarea lor ne pot aduce fericirea, echilibrul și împlinirea.

Legile Astrale ale Zodiei Fecioară: nu renunța să lupți pentru visurile tale

Chiar dacă au un potențial de muncă fabulos, o putere de concentrare pentru care pot fi invidiați și, de asemenea, o excelentă capacitate de a observa detaliile, totuși nativii Fecioară pot avea de multe ori tendința de a renunța la ceea ce încep să facă, fără a mai duce lucrurile la bun sfârșit.

Citește și:

Sfatul Universului este ca nativii Fecioară și să nu abandoneze prematur ceea ce au considerat că va merita să facă, să nu renunțe la visurile lor chiar dacă drumul este greu, să lupte pentru valorile și credințele lor, pentru scopurile pe care și le-au propus.

Legile Astrale ale Zodiei Fecioară: cumpâtarea te caracterizează, dar nu te abține de la ceea ce îți place

Fecioarele se numără printre cele mai cumpătate persoane ale zodiacului, și, așa cum spuneam mai sus, tendința lor de a exagera lucrurile îi poate determina să cadă într-una din extremele negative pentru viața lor, cum ar fi un stil de viață restrictiv, zgârcenia etc.

Una din legile astrale pentru nativii Fecioară îi îndeamnă să nu se abțină de la ceea ce le place cu adevărat, de la ceea ce le aduce bucurie și împlinire, să fie generoși cu ei și cu ceilalți în aceste aspecte ale vieții, căci aici chiar nu este cazul să facă economie.

Citește și:

Legile Astrale ale Zodiei Fecioară: libertatea ta e prețioasă

Firi sensibile și deosebit de loiale, altruiste și empatice, Fecioarele pot uneori să lase prea mult de la ele pentru a-i ajuta pe alții. Cu alte cuvinte se pot pune pe planul doi în viața lor, chiar și atunci când nu este cazul.

Sfatul Universului este ca nativii Fecioară să învețe că libertatea lor e foarte prețioasă, că întotdeauna în viața lor ei trebuie să rămână pe primul loc bine și că niciodată, oricâte motive sau ar fi la mijloc, să nu-i lase pe cei din jur să le îngrădească libertatea.

Foto articol: Ironika/ shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc