Setari Cookie-uri

Cele 10 Legi Astrale ale zodiei Balanță: ai o energie minunată, iar Universul îți călăuzește pașii în momentele dificile din via

Nativii Balanță prezintă o sensibilitate aparte, un șarm ce nu poate fi trecut cu vederea și o sinceritate uneori tranșantă. Guvernate de Venus, planeta iubirii și a frumuseții, Balanțele se bucură poate de cele mai bune energii ale zodiacului, aduse de această planetă optimistă și foarte benefică. Balanțele se disting astfel ca persoane învăluite de o frumusețe aparte, de putere spirituală, de echilibru și tandrețe. Iată care sunt cele mai puternice sfaturi ale Universului, legi astrale ce influențează viața celor născuți în zodia Balanță.

Legile Astrale ale zodiei Balanță: controlul te liniștește, însă imprevizibilul deschide în viața ta cutii cu surprize frumoase

Dacă ești născut în zodia Balanță, ai observat deja că ai tendința să-ți prioritizezi activitățile, să încerci să nu lași pe mâine ceea ce poți face azi, chiar dacă ți ar plăcea să lenevești, căci dozezi efortul astfel încât să munceșți câte puțîn și bine și nu mult și deodată pentru a recupera ceea ce nu ai făcut până acum. Pentru idea "îngrășarea porcului în ajun" nu este o idee bună.

Din această perspectivă Balanțele par persoane organizate, dar de fapt acești nativi iubesc controlul asupra vieții lor. Imprevizibilul îi poate speria, astfel că ei au o agendă bine întocmită în care au notat tot ceea ce au de făcut, tot ceea ce și-au propus, poate chiar și gânduri și idei, astfel încât să dețină controlul asupra activităților lor.

Citește și:

Universul le dă însă un sfat: să nu se teamă de imprevizibil, căci de cele mai multe ori acele situații care îi scot din confort, chiar dacă este neplăcut, le aduc și cele mai mari lecții în viață, le pot aduce succesul și fericirea.

Legile Astrale ale zodiei Balanță: rutina e odihnă, provocarea e succes

Se spune că Balanțele oscilează între a muncii și a lenevi, ei bine, poate că oscilează în mai multe situații și direcții, dar chiar și așa acești nativi nu știu să-și definească foarte bine anumite perioade din zi, unde rutina și ritmul își fac loc. Și este bine să se întâmple astfel, pentru că, așa cum spuneam mai sus, crearea unui ritm le aduce control și confort și cu toții avem nevoie de acestea.

Totuși, sfatul Universului este ca nativii Balanță să dea curs majorității oportunităților care le apar în cale, chiar și când acestea îi scot brutal din confortul lor sau le provoacă temeri până la anxietate, căci acestea nu sunt altceva decât provocări karmice, prin intermediul cărora își vor descoperi noi puteri interioare, își vor antrena noi abilități și doar așa vor putea evolua spiritual.

Citește și:

Așadar nativii Balanță sunt încurajați astral să dea curs provocărilor, doar așa vor merge către succes și echilibru.

Legile Astrale ale zodiei Balanță: îmbracă sinceritatea ta într-o haina frumoasă

Spuneam mai sus că sinceritatea Balanțelor poate fi uneori simțită ca fiind tranșantă de cei din jur, căci sunt situații când adevărul doare.

Însă sinceritatea Balanțelor este foarte prețioasă, pentru că, trebuie să recunoaștem, puțini sunt cei din jurul nostru care au curajul să ne spună adevărul, chiar și atunci când știu că acesta nu este plăcut pentru noi.

Sfatul Universului este ca Balanțele să-și păstreze sinceritate, dar să aibă grijă să o împacheteze în haină frumoasă. Să spună celorlalți ceea ce simt și ce gândesc găsind cele mai blânde și în empatice cuvinte, asociind cele mai înțelegătoare gesturi și încercând să nu critice, să nu facă presupuneri și să nu tragă concluzii mai devreme decât e cazul.

Citește și:

Legile Astrale ale zodiei Balanță: pretențiile tale sunt un atu

Nativii balanță pot fi priviți ca fiind pretențioși, pentru că alegerile lor nu sunt întâmplătoare nici când vine vorba despre cele mai mărunte lucruri din viața lor. Pentru ei contează, de exemplu, ce haină poartă și tot felul de detalii legate de aceasta, cum ar fi materialul din care este realizată, tara unde a fost fabricată, dacă respectă normele ecologice și sustenabile și așa mai departe. Cu cât înaintează în vârstă, cu atât alegerile lor sunt mai atente și ghidate de valori umane și spirituale, de valori ale sănătății și ale binelui în lume.

Guvernate de Venus, se vor înconjura totodată de lucruri frumoase și luxoase, așadar se înțelege de ce Balanțele ajung să fie considerațe de cei din jur că fiind persoane pretențiose.

Citește și:

Astrele însă îi încurajează pe acești nativi să își păstreze aceste pretenții, pentru că ele îi ajută să-și creeze viața conform propriilor valori la care au lucrat și lucrează încontinuu, și doar așa pot activa Legea Atracției în Univers, aducând în jurul lor lucruri și ființe de pe treptele energetice pe care ei se află.

Legile Astrale ale zodiei Balanță: ai încredere în tine

Pe cât sunt de înzestrate astral, de luminoase și comunicative, doar sunt guvernate de Venus, pe atât sunt de timide, Balanțele fiind în permanență încercate de o încredere în sine care oscilează.

Pentru că sunt perfecționiste și pentru că știu că nu pot face totul atât de bine pe cât și-ar dori, Balanțele se pot îndoi de puterea lor interioară și pot da înapoi în fața unor situații.

Citește și:

Universul le îndeamnă să aibă încredere în ele, să își asculte intuiția și să meargă mai departe pe drumul lor, să nu-și abandoneze visurile și, încă o dată, să dea curs provocărilor din viața lor.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc