Horoscop 2023 Leu: succesul bate la ușă, iar dragostea vine cu năbădăi

Horoscopul anului 2023 anunță pentru zodia Leu o perioadă plină de evenimente, cu un dinamism aparte, ce le aduce acestora determinare, motivație, sete de succes si dragoste la superlativ. Vă invităm să descoperiți previziunile astrale complete în 2023 pentru zodia Leu.

Horoscop 2023 Leu: dragoste și relații

În primul trimestru al lui 2023 Leii își vor concentra atenția în relații în special pe rezolvarea problemelor și a blocajelor emoționale cu care se confruntă de ceva timp. Poate fi o perioadă destul de dificilă sau chiar decisivă în ceea ce privește relațiile amoroase ale acestor nativi.

Vor avea loc confruntări, dezbateri, acuzări, contradicții, până când Leii vor simți că au transmis tot ceea ce simțeau persoanei dragi. Mai departe rămâne să găsească soluții împreună cu persoana iubită și să le pună în practică. Unii nativi pot decide că este cazul să pună capăt relației în care se află, considerând că nu mai pot merge mai departe în condițiile prezente sau că nu mai văd un viitor cu care să armonizeze alături de partenerul de cuplu.

Retail jobs

Al 2-lea trimestru al lui 2023 capătă dinamism în zona relațiilor și este cumva evident ca vorbim despre partea practică a planului de rezolvare a problemelor de cuplu sau despre o perioadă în care Lei își ling rănile despărțirii. Chiar dacă nativii vor simți această perioadă destul de acut din punct de vedere emoțional, totuși, pe termen lung, aspectele sunt deosebit de benefice, pentru că în sfârșit, după o perioadă lungă de timp, blocajele relaționale se vor ridica.

Se vor încheia relațiile toxice și se vor aprofunda relațiile care le aduc cu adevărat fericirea acestor nativi. Așadar, funcție de harta astrală personală, tot ceea ce se întâmplă în această perioadă de câteva luni de zile reprezintă o anticameră pentru câștigarea echilibrului interior și a satisfacției în iubire acestor nativi.

Ultimul trimestru al lui 2023 va fi resimțit ca fiind cel mai romantic, plin de adrenalina, dragoste și împlinire sufletească. În această perioadă fie vechile relații s-au consolidat deja și acum partenerii se bucură de viață împreună, fie cei singuri se pot îndrăgosti nebunește și pot începe o relație care să le aducă fericirea de care avea nevoie.

Că tot am vorbit despre persoanele singure, astrele le aduc succes în dragoste începând cu primăvara lui 2023. Va fi greu de rezistat în fața șarmului și magnetismului unui nativ Leu. Cu toate acestea, Leii se vor lăsa greu cuceriți. Chiar dacă au poftă de aventură și distracții, sufletul lor este încă sensibil și vor căuta afecțiune, respect și maturitate într-o posibilă relație pe care ar dori să o dezvolte.

Sursa foto articol: ladyphoto/ shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc

Setari Cookie-uri