Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei în octombrie 2022 pentru fiecare zodie în parte: cele mai mari bucurii vin din iubire

În mijlocul toamnei, horoscopul dragostei ne surprinde cu vești frumoase, cu forță interioară, cu motivație și optimism ce le aduce pentru majoritatea zodiilor. Vă invităm să răsfoiți previziunile astrale complete privind horoscopul dragostei în luna octombrie 2022.

Horoscopul dragostei în octombrie 2022: zodia Balanță

În octombrie 2022 Balanțele vor socializa mai mult, își vor găsi noi hobby-uri sau se vor întoarce la plăceri mai vechi pe care le uitaseră, iar întreaga lor viață devine mai frumoasă și mai plină. Aceste tendințe se vor reflecta și în relația de cuplu pe care Balanțele o au. Astfel că acești nativi vor readuce romantismul, vor crea experiențe noi și foarte plăcute alături de persoana dragă, vor reuși să-și exprime mai bine și mai eficient iubirea și toate sentimentele pozitive față de partenerul de viață.

Astfel că relația de cuplu devine mai intensă, mai plină și mai consistentă, mai interesantă și plină de evenimente care alungă rutina, stresul ori grijile.

Balanțele singure au șanse mari să se îndrăgostească în această lună, însă nu vom vorbi despre o dragoste nebunească și adolescentină, ci mai degrabă despre o relație interesantă și matură, echilibrată și puternică.

Citește și:

Horoscopul dragostei în octombrie 2022: zodia Scorpion

Și pentru nativii Scorpion luna octombrie va fi propice dragostei. Acești nativi vor reuși să readucă în lumină acele valori foarte importante ale cuplului, specifice relații pe care fiecare Scorpion o are. Este vorba despre elementele fundamentale care le aprofundează relația de cuplu și le întăresc atașamentul cu persoana dragă. Așadar Scorpionii care s-au aflat până acum în situații delicate cu persoana iubită au șansa în această lună să repare fisurile din relație și să reconstruiască siguranța în cuplu.

Scorpionii singuri au poftă de distracție și de socializare, poate chiar vor da curs unor hobby-uri noi și se vor îngriji mai mult de imaginea lor, atât din punct de vedere fizic cât și intelectual. Deși astrele le aduc șanse de a începe o relație nouă, Scorpionii nu se vor grăbi în acest sens, ci vor dori să se bucure de prezent decât să își asume responsabilități noi.

Citește și:

Horoscopul dragostei în octombrie 2022: zodia Săgetător

Unii Săgetători pot trece printr-o forfotă interioară privind sentimentele lor reale pe care le au față de partenerul de cuplu. Este posibil ca unii Săgetători să aibă nevoie de un suflu nou ca relația lor să meargă mai departe, să aibă nevoie să iasă din rutină și poate chiar să schimbe anumite reguli ale jocului în doi. Cu alte cuvinte, Săgetătorii au nevoie de o nouă conformație a relației de cuplu în general și se vor consuma destul de mult în interiorul lor, încercând să rezolve dilemele propriilor nevoi.

Chiar dacă relația de cuplu pare în regulă pe dinafară, foarte probabil că în sinea lor Săgetătorii încă au multe întrebări fără răspuns.

Nativii singuri își vor căuta sufletul pereche și se pot aventura în legături care să nu fie statornice, dar care să îi ajute să își redescopere adevăratele nevoi pe care le au de la o relație și să își reconfigureze ideea de ideal în cuplu.

Citește și:

Chiar dacă luna octombrie este efervescentă din punct de vedere emoțional pentru Săgetători, totuși toate aceste neliniști interioare sunt necesare ca acești nativi să-și regăsească armonia în iubire.

Horoscopul dragostei în octombrie 2022: zodia Capricorn

În octombrie 2022 Capricornii au nevoie de spațiu pentru a-și recontura personalitatea în relație. Așadar vom găsi niște nativi mult mai centrați pe propria persoană, pe propriile nevoi, cu riscul de a părea egoiști și egocentriști. Capricornii sunt firi altruiste, însă traversează acum o perioadă în care au nevoie să se regăsească, pentru că undeva pe parcursul ultimilor ani s-au abătut de la adevărul lor emoțional și acum încearcă să-și regăsească acea cale bună pentru ei.

Citește și:

În funcție de cât de puternică și matură este relația lor de cuplu, Capricornii pot găsi susținere și suport în partenerul de viață ori, la polul opus, se pot îndepărta de acesta.

Nativii singuri nu au neapărat chef să se aventureze într-o relație serioasă și plină de responsabilități, ci vor dori mai degrabă să trăiască clipa, să se bucure de moment și să nu rateze vreo oportunitate de a se distra.

Horoscopul dragostei în octombrie 2022: zodia Vărsător

Luna octombrie 2022 este atât de plină și de aglomerată pentru nativii Vărsător, încât aceștia se vor pierde în beția evenimentelor. Vor fi năuciți, vor căuta răgaz și pentru ei, deși este posibil să nu-l prea găsească, vor reacționa distorsionat și anormal față de persoana iubită. Însă cu cât cei doi parteneri de cuplu se cunosc mai bine, cu atât Vărsătorii vor găsi mai mult suport și înțelegere în partenerul de viață.

Citește și:

Dacă relația Vărsătorilor era deja șubredă, probabil că în această furtună de evenimente, de oboseală combinată cu sentimente intense și adrenalină, Vărsătorii pot ceda și pot spune stop relației.

Nativii singuri vor fi curtați, căci sunt plini de șarm și devin foarte atrăgători, astrele oferindu-le un magnetism aparte pentru sexul opus. Prin urmare Vărsătorilor le va fi ușor să cucerească, dar n-am putea spune același lucru despre ceea ce înseamnă a întreține relația pe care tocmai au început-o. Astrologul le recomandă curaj, încredere în propria persoană și poate că este timpul să se bucure mai mult de prezent și de oportunități și să lase grijile mai spre final de an.

Horoscopul dragostei în octombrie 2022: zodia Pești

În octombrie 2022 Peștii vor avea parte de foarte multe vești bune, însă cele mai mari bucurii le vor găsi în iubire. Fie partenerul de cuplu le dă vești extraordinare, fie familia le aduce acestor nativi o serie de bucurii, de împliniri sau un ajutor foarte important de care Peștii aveau nevoie.

Citește și:

Relația de cuplu traversează o perioadă foarte frumoasă, de creștere și consolidare, iar nativii Pești susțin pe deplin toate aceste evenimente pozitive din relația pe care o au.

Nativii singuri pot întâlni o persoană care să le stârnească interesul, să le dea planurile peste cap, însă nu se vor grăbi să înceapă o relație. Cu toate acestea vor profita de fiecare ocazie împreună împreună și de a construi amintiri frumoase și clipe de neuitat.

Sursa foto articol: Valery Rybakow/ shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc