Horoscop 2023 zodia Fecioară: dragoste și relații

Planul Relațional al nativilor Fecioară va traversa o perioadă de maturizare în 2023, presărată cu multe evenimente frumoase, dar și cu o redescoperire interioară și o redefinire a iubirii și a fericirii în general. Retail jobs

2023 reprezintă, astfel, o perioadă importantă din punct de vedere emoțional, romantic și sentimental pentru nativii Fecioară, pentru că în această perioadă aceștia își vor reactualiza relațiile pe care le au, modul cum se raportează la acestea și vor face un fel de curățenie atât în interiorul lor, îndepărtând iluziile și falsele nevoi spirituale și emoționale, cât și în cercul cunoștințelor, lăsând în jurul lor doar persoanele cu care simt că în această etapă a vârstei rezonează cu adevărat.

Aceasta nu înseamnă că se vor certa cu persoanele din jurul lor cu care nu se mai simt pe aceeași lungime de undă, ci pur și simplu vor păstra o distanță și se vor focusa în special pe ceea ce le face bine și le umple sufletul de bucurie și valori.

În primul trimestru al lui 2023, Fecioarele vor finaliza o perioadă de maturizare în relații pe care au început-o în 2022. Vor fi foarte empatici și expresivi, vor ști să își arate emoțiile și nevoile pe care le au, dar și dorințele de la cei din jur și o vor face într-o manieră diplomată și blândă, ceea ce le va aduce succes în relațiile pe care le au, adică își vor atinge scopul.

Astrele aduc însă și o nevoie de discriminare, de triaj al persoanelor cu care colaborează. Astfel că, așa cum spuneam mai sus, în mod natural Fecioarele vor avea tendința să se apropie și să intensifice doar acele relații benefice pentru ei în această etapă de vârstă.

Începând cu al 2-lea trimestru al lui 2023, Fecioarele devin foarte dinamice și comunicative, competitive și cu spirit de echipă totodată, astfel că se vor integra în tot felul de grupuri, indiferent că este vorba despre serviciu, studii sau călătorii. Vor cunoaște oameni noi și își vor lărgi cercul de prieteni, umplând astfel golurile relaționale pe care le dobândiseră în trimestrul precedent.

Finalul de an le ascute spiritul critic al nativilor Fecioară, iar apogeul va fi atins în decembrie 2023, când se vor întâlni cu influențele lui Mercur retrograd. Va fi o perioadă de introspecție și de analiză atentă a relațiilor pe care le au, al limitelor pe care le-au pus și a reușitelor pe care le-au avut în ultima perioadă de timp. Chiar dacă se vor afla în pragul sărbătorilor, Fecioarele vor lua decizii importante în ceea ce privește cercul lor de parteneri și prieteni, dar și în ceea ce privește relația de cuplu.

Iată că am ajuns să vorbim și despre relațiile de dragoste, amoroase ale Fecioarelor și am putea spune că 2023 este un an benefic în ceea ce privește construirea unui cuplu sănătos. Mulți nativi își pot găsi sufletul pereche, mai ales în a 2-a jumătate a anului.

În prima parte a anului Fecioarele aflate într-o relație vor fi foarte atente la nevoile partenerului de viață și vor încerca să dea curs spre rezolvarea și împlinirea acestora, vor încerca să astupe fisurile din cuplu și vor căuta diverse soluții și posibilități de a îmbunătăți relația pe care o au și de a aprofunda legătura emoțională.

Dacă relația pe care o au nu este una sănătoasă și au acumulat prea multe rupturi de-a lungul timpului, este posibil ca Fecioarele să își facă deja planuri de separare, pe care poate nu le pun în aplicare imediat, dar vor mai tatona terenul pentru a se convinge că vor lua decizia corectă pentru ei.

În a 2-a jumătate a anului cuplul este cuprins de dinamism, Fecioarele vor organiza tot felul de minivacanțe sau chiar concedii în alte locații, zone care le promit noutate și care le pot satisface curiozitatea de a descoperi noi culturi, noi valori alături de persoana dragă. Vor dori să experimenteze alături de partenerul de viață, să se bucure de lucruri mărunte, însă nu vor încerca să facă pași substanțiali în relația pe care o au. O excepție ar fi dacă nu cumva și-au plănuit acești pași cu un an înainte, adică în 2022. Altfel, Fecioarele sunt hotărâte să trăiască clipa.

Finalul de an va aduce o nevoie de introspecție a nativilor Fecioară, aceștia vor analiza care este nivelul actual al relației pe care o au în raport cu nivelul ideal pe care și l-au propus. De asemenea, vor încerca să înțeleagă dacă acest ideal al lor nu este doar un vis și dacă încă mai rezonează cu acesta ori au nevoie chiar ei de schimbări.

Ca și în relațiile cu ceilalți, Mercur retrograd va influența atitudinea Fecioarelor în cuplu în luna decembrie 2023. Dacă au fost multe lucruri pe care Fecioarele au încercat să le treacă cu vederea, acum vor fi puse toate cărțile pe masă iar partenerul de viață va trebui să ia măsuri dacă își doresc să aibă sărbători în armonie. Nepăsarea, iresponsabilitatea și minciuna partenerului de viață vor avea doar efecte negative în cuplul cu un nativ Fecioară, tocmai de aceea toți cei care iubesc o Fecioară trebuie să se mobilizeze și să fie atenți la nevoile acestora și să facă ceva pentru a le împlini.

Sursa foto articol: Ironika/ shutterstock.com

Vizionare placuta

123

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: