Horoscop 2023 zodia Balanță: relații, familie și prieteni

În ceea ce privește relația de cuplu, Balanțele vor întări atașamentul cu persoana iubită și vor aprofunda relația pe care o au. Vor reuși să reconsolideze pilonii încrederii în relația de iubire și sunt deciși să rezolve unele fisuri care le umbreau legătura pe care o au cu cel drag. Retail jobs

Călătoriile și toate activitățile pe care le vor avea împreună cu persoana iubită vor pipera relația lor și vor alunga rutina, reaprinzând flacăra pasiunii.

Nativii singuri vor avea șanse mari să se îndrăgostească în acest an, iar astrele le aduc cele mai mari oportunități în iubire începând cu al 2-lea trimestru al lui 2023.

Relațiile Balanțelor cu familia se vor îmbunătăți, dar și clarifica totodată, pentru că Balanțele își doresc sa pună capăt unor probleme mai vechi pe care le aveau cu unii membri ai familiei. Astfel că unele relații familiale se vor apropia, iar altele se vor răci.

În ceea ce privește prietenii, Balanțele își vor lărgi cercul de amici, cunoscând noi oameni prin toate activitățile pe care le au sau prin intermediul călătoriilor. Cu toate acestea vor rămâne destul de atenți la modul în care aceste relații decurg și vor fi destul de critici și hotărâți în a pune limitele pe care le doresc.

Nativii Balanță vor ști să spună NU și vor fi maeștri ai tehnicilor asertive, astfel că prieteniile care se încheagă în jurul lor au granițe bine delimitate și, în felul acesta, relațiile se vor dezvolta sănătos.

În jurul nativilor Balanță vor rămâne doar oamenii cu care aceștia rezonează cu adevărat sau care le aduc un plus în viața acestor nativi.

Sursa foto: Ironika/ shutterstock.com

Vizionare placuta

123

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: