Horoscop 2023 zodia Scorpion: Ce influențe vor avea pentru tine principalele tranzite planetare în 2023

Horoscop 2023 Scorpion - Jupiter în Vărsător (1 ianuarie-14 iunie 2023):

Jupiter, planeta expansiunii, va tranzita a 11-a casă a prieteniei și conexiunilor sociale în perioada 1 ianuarie-14 iunie 2023. Acesta este un tranzit excelent pentru a-ți face noi prieteni și pentru a aprofunda relațiile existente. Retail jobs

Poți întâlni pe cineva special printr-un prieten sau într-un grup social. Și dacă ești într-o relație, s-ar putea să te trezești petrecând mai mult timp cu prietenii și familia partenerului tău. Oricum, vei avea un sentiment de apartenență și conexiune cu partenerul de viață și cu cei dragi lui.

Horoscop 2023 Scorpion - Saturn în Vărsător (7 martie-1 iulie 2023):

Saturn, planeta structurii, se va muta prin a 11-a ta casă de prieteni și conexiuni sociale în perioada 7 martie-1 iulie 2023. Acest tranzit te poate ajuta să construiești relații de durată, dar nu va fi lipsit de provocările sale.

S-ar putea să simți că uneori cei din jur te dau la o parte, deoarece Saturn poate aduce un sentiment de izolare. Nu strică să profiți de influențele acestui tranzit și să folosește această perioadă de introverție pentru a rezolva unele probleme pe care le ai față de tine.

Horoscop 2023 Scorpion - Uranus în Taur (25 aprilie-2 decembrie 2023):

Uranus, planeta schimbării, se va muta în a 7-a casă a relațiilor tale în perioada 25 aprilie-2 decembrie 2023. Acest tranzit poate aduce o oarecare instabilitate relațiilor, dar poate duce și la conexiuni noi interesante.

Este posibil să simți o atracție deosebită pentru posibili parteneri care sunt complet diferiți de tine. Sau poate, în relația care o ai, te vei confrunta cu provocări neașteptate din partea persoanei dragi. Este important să îți păstrezi flexibilitatea și adaptabilitatea la nou și să conștientizezi în permanență că nu este ceva personal adresat ție și că este bine să răspunzi cu blândețe și diplomație.

Horoscop 2023 Scorpion - Jupiter în Pești (14 iunie-24 noiembrie 2023):

Jupiter, planeta expansiunii, va tranzia a 12-a casă, a spiritualității, în perioada 14 iunie-24 noiembrie 2023. Acest tranzit te poate ajuta să te conectezi cu latura ta spirituală, dar poate duce și la unele sentimente de izolare.

Dacă simți că te rătăcești în această perioadă, apelează la prieteni, la persoana iubită ori familie. Sunt mulți oameni în jurul tău care vor avea un sfat valoros pentru tine și care te vor ajuta de fiecare dată când vei avea nevoie.

Sursa foto articol: Selora/ shutterstock.com

Vizionare placuta

123

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: