Horoscop 2023 zodia Săgetător: Dragoste, prieteni, familie

Primul trimestru al lui 2023 este deosebit de plin, efervescent și poate chiar tensionat. Săgetătorii vor dori să le fie ascultate toate nevoile lor și nu mai au răbdare să facă compromisuri în această perioadă. Prin urmare vor să obțină ceea ce își doresc chiar acum, aici. Retail jobs

Această schimbare în atitudine a Săgetătorilor va genera presiune pe partenerul de viață și cu cât sunt mai multe fisuri în relația lor și mai multe probleme de rezolvat, cu atât tensiunea în cuplu va fi mai mare. Unii nativi Săgetători se pot gândi dacă este timpul să pună capăt relațiilor lor.

Pentru Săgetătorii care a reușit să construiască o relație de dragoste echilibrată și care au rezolvat la timpul lor problemele de cuplu, în această perioadă se pot focusa pe reconsolidarea relației de iubire. Astfel că vor găsi soluții pentru a crește romantismul în cuplu, pentru a aprofunda relația pe care o au cu partenerul de viață și poate chiar de a face pași importanți pentru viitorul cuplului.

Acești pași pot face referire la schimbarea domiciliului, la cererea în căsătorie, la așteptarea unui copil și așa mai departe.

Primăvara și vara lui 2023 le aduc nativilor Săgetător poftă de aventură, astfel că vor pune la cale tot felul de momente frumoase pe care să le petreacă alături de persoana iubită și de familie. Vor încerca să organizeze mini concedii de weekend, să găsească idei inedite pentru concediile de vară, să experimenteze lucruri noi în relație. Este o perioadă frumoasă de consolidare a cuplului și de construire a unor amintiri minunate.

În această perioadă Săgetătorii singuri vor avea cele mai mari șanse să-și întâlnească sufletul pereche. Tocmai de aceea trebuie să ofere libertate impulsurilor lor, să facă tot ceea ce își propun, să cunoască oameni noi și să trăiască clipa.

Începând cu toamna anului 2023 relația de cuplu intră pe un făgaș pozitiv și constant, fără prea multe evenimente notabile, însă focusul relațiilor se mută în sfera familiei.

Posibil ca Săgetătorii să fie nevoiți să preia anumite responsabilități familiale, în special legate de părinți sau de rude apropiate. Pot să aibă nevoie de ajutor, tocmai de aceea astrologul le recomandă să nu ezite să îl ceară de la cei din jur sau chiar de la partenerul de cuplu.

În acest final de an Săgetătorii vor avea mare nevoie de afecțiune din partea partenerului de viață, de romantism și de momente frumoase care să-i ajute să se regăsească în sânul familiei și să-și vindece rănile interioare.

Sursa foto: ladyphoto/ shutterstock.com

Vizionare placuta

123

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: