Horoscop 2023 zodia Capricorn: Dragoste, prieteni, familie

Anul 2023 este foarte palpitant în sfera relațiilor și prieteniei pentru nativii Capricorn. Retail jobs

Anul debutează cu dorința Capricornilor de a face puțină curățenie în relațiile lor, dar și în propriul lor mod de a se raporta la ceilalți. Nu e de mirare dacă vom descoperi că acel Capricorn pe care îl cunoaștem devine mai capricios și mai pretențios, căci acești nativi nu mai vor să lase totul la voia întâmplării sau să treacă cu vederea lucruri sau comportamente cu care ei nu rezonează.

Pe scurt, am putea spune că nativii Capricorn nu mai sunt dispuși să accepte orice, iar această schimbare de atitudine va avea ecou și în relațiile lor.

Este posibil ca nativii Capricorn să considere că unele prieteniile consumă prea multe resurse, astfel că se pot îndepărta de acești oameni, însă aceasta nu înseamnă că rup relații, ci doar le răcească cel puțin pentru o perioadă.

În ceea ce privește dragostea, în primul trimestru al lui 2023 Capricornii vor fi centrați în special pe viața personală, pe timpul dedicat lor, dorind să se bucure de tot ceea ce au amânat în ultimii ani, iar acum au ocazia să pună în practică.

Începând cu primăvara lui 2023, astrele le aduc Capricornilor noroc în iubire și șanse mari ca aceștia să se îndrăgostească și să simtă din nou viața cu fluturi în stomac și nopți de insomnii. Unii Capricorni vor reuși să lege o relație stabilă și să construiască o legătură puternică alături de o persoană nou întâlnită, pe când alții pot trece prin mai multe relații în 2023, însă cu fiecare își vor simți sufletul mai bogat și vor adăuga noi experiențe frumoase și lecții valoroase pentru viața lor.

Pe tot parcursul verii Capricornii vor avea poftă de distracții și vor simți o nevoie acută de a-și descărca adrenalina, motiv pentru care se vor bucura de ieșiri alături de prieteni, de concedii și călătorii, de noi hobby-uri care îi ajută să se redescopere într-o nouă aura a sinelui. Unii nativi pot descoperii talente noi pe care nici nu bănuiau vreodată că le au.

Finalul de an îi găsește pe nativii Capricorn alături de toți cei dragi, de prieteni, de familie și foarte probabil sărbătorile îi surprind pe aceștia într-un cuplu puternic și (re)construit pe parcursul lui 2023.

Sursa foto articol: ivgaphotographer/ shutterstock.com

Vizionare placuta

123

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: