Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei în Decembrie 2022 pentru fiecare zodie

Horoscopul dragostei în Decembrie 2022 aduce iubirea și iertarea, regăsirea și pacea interioară, bucuria și fericirea pentru majoritatea zodiilor. Vă invităm să citiți previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte în decembrie 2022.

Horoscopul dragostei Decembrie 2022: Balanță

Nativii Balanță vor simți nevoia mai mult decât oricând să se retragă în sânul familiei și în brațele celui drag. Balanțele vor fi romatice și pline de creativitate când vine vorba despre viața de cuplu.

Nativii Balanță își vor face timp ca să-l petreacă alături de persoana iubită și își vor surprinde partenerul de viață cu mici surprize, care vor face mai frumoasă și mai picantă viața în doi.

Nativii singuri au șanse mari să fie curtati în această lună, să se îndrăgostească și să înceapă o relație desprinsă parcă din romanele de dragoste.

Horoscopul dragostei Decembrie 2022: Scorpion

Luna decembrie 2022 va aduce Scorpionilor nevoia de schimbări în ceea ce privește planul sentimental. Aceștia simt că unele direcțîi din viață lor amoroasă nu îi mai reprezintă, așadar acolo vor dori să schimbe ceva.

Citește și:

Cei care au reușit să construiască relații puternice pot rezolva aceste aspecte prin discuții constructive cu partenerul de viață. Dacă relația însă este șubredă, nu este exclus să se producă ruptura.

Nativii singuri își vor căuta iubirea și sunt dispuși la o abordare nouă în ceea ce privește dragostea. Poate devin mai puțini toleranți, poate au concluzionat că sunt anumite aspecte ale unei relații peste care nu ar trebui să treacă. În tot cazul, cei care reușesc să construiască o relație în această perioadă vor avea parte de un atașament puternic și sănătos, bazat pe respect reciproc și iubire profundă.

Horoscopul dragostei Decembrie 2022: Săgetător

Nativii Săgetător au nevoie de mai mult timp pentru ei în decembrie 2022, așadar este posibil ca persoana iubită să le reproșeze acest lucru. Însă, cu o comunicare eficientă în cuplu, ar putea depăși situațiile tensionate.

Citește și:

În prag de sărbători, Săgetătorii se vor retrage în cuplu, în familie și vor avea grijă să se bucure de o atmosferă armonioasă, plină de iubire și voie bună.

Celibatatrii nu se grăbesc să se aventureze într-o relație în decembrie 2022, dar este posibil să nu refuze totuși o aventură. Acești nativi iubesc viața, trăiesc clipa și se bucură de prezent, așadar poate că vor căuta puțină adrenalină și în plan sentimental.

horoscop dragoste decembrie 2022 pentru fiecare zodie in parte Foto: Roman Samborskyi/ shutterstock.com

Horoscopul dragostei Decembrie 2022: Capricorn

Nativii Capricorn sunt puțin nostalgici în decembrie 2022.

Cei implicați deja într-un cuplu își doresc o apropiere mai mare față de persoana iubită, dar și respectarea nevoilor pe care le au. Este posibil ca partenerul de viață să nu-și fi asumat unele responsabilități în ultima vreme, motiv pentru care Capricornii s-au simțit puțin mințiți sau folosiți.

Citește și:

Pot să apară câteva discuții în contradictoriu, dar Capricornii sunt hotărâți să nu își strice starea de spirit.

În cazul nativilor singuri, este posibil ca unele amintiri din trecut să le revină în minte ori să viseze la alte vremuri pe care își doresc să le retrăiască, dar cumva adaptate la valorile lor interioare actuale. Unii nativi pot avea norocul să întâlnească o persoană care să le stârnească interesul și pot avea ocazia să înceapă o relație interesantă și imprevizibilă.

Horoscopul dragostei Decembrie 2022: Vărsător

Vărsătorii se pot lovi de păreri în contradictoriu cu partenerul de viață în decembrie 2022, acestea fiind legate în special de finanțe și resursele comune ale cuplului, în general. Vărsătorul și partenerul de viață nu prea cad de comun acord când vine vorba despre gestionarea bugetelor. Fie Vărsătorul are unele preferințe cu care persoana iubită nu este de acord, fie aceasta din urmă pare să cheltuie mai mult decât consideră Vărsătorul că ar trebui să își permită, ca și cuplu.

Citește și:

Dar oricum, luna decembrie este una a cadourilor și cheltuielilor, a călătoriilor în familie, așadar poate că cel mai bine ar fi ca Vărsătorul să aibă un plan scris pe îndelete, pe care să îl discute cu persoana iubită, a stfel încât să nu se „surprindă” reciproc.

Vărsătorii singuri au șansa să înceapă o relație chiar înainte de sărbători, o legătura în care își pun multe speranțe și din care vor avea multe lucruri de învățat. Dacă nu și-au parcurs încă lecțiile karmice, această legătură ar putea fi una de acest tip.

Horoscopul dragostei Decembrie 2022: Pești

Viața amoroasă a nativilor Pești înflorește în decembrie 2022. Peștii vor găsi tot felul de soluții de a revitaliza relația de cuplu, își vor răsfăța partenerul de viață, vor găsi modalități de distracție în doi și relația lor de dragoste va trece la un alt nivel, se va reconsolida într-un sens cât se poate de bun.

Citește și:

Cei singuri primesc noroc astral în dragoste, așadar vor avea ocazia să își întâlnească sufletul pereche, să înceapă o relație de iubire foarte frumoasă și valoroasă din punct de vedere emoțional.

Foto: GaudiLab/ shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc