Setari Cookie-uri

Top 3 zodii despre care se spune că sunt cele mai materialiste: știu să învârtă banii și să obțină succesul

Se spune despre aceste zodii că ar fi materialiste, pentru că știu să aprecieze bunurile materiale, dar au și anumite pretenții de la viață în acest sens. Le place să fie înconjurate de lux și reușesc să facă din puțin, mult. Acestea sunt zodiile care știu să învârtă banii și au mai mereu succes în carieră.

Zodii materialiste: Zodia Taur

Taurul iubește luxul și opulența, însă mai presus de toate îi place ca frumosul să iasă în evidență în jurul său.

Întotdeauna își va lăsa amprenta stilului personal când vine vorba despre bunurile sale. Îndrăgostit de lux, dar și de artă, nativul Taur va căuta să îmbine valoarea cu frumusețea, iar stilul său, alegerile sale, până la cele mai mici detalii, îi spun povestea.

Taurul nu va accepta să facă muncă gratuită și întotdeauna va ști să ceară ce i se cuvine. Valorifică just serviciile și lucrurile și știe să învârtă energiile banilor.

Mai mult decât atât, Taurii sunt persoane foarte muncitoare și nu se așteaptă ca totul să le pice din cer. Tocmai de aceea putem spune că norocul și-l fac și singuri.

Citește și:

Le place să ocupe poziții de conducere, în care ei să dețină controlul și să aibă viziunea de ansamblu a situației, însă mai presus de toate Taurii sunt întreprinzători și antreprenori, așadar de multe ori îi vom întâlni în rândul oamenilor de afaceri. Sunt persoane talentate, așadar le va fi ușor ca, de-a lungul vieții, să deschidă mai multe afaceri, căci sunt muncitori, perseverenți și creativi.

Chiar dacă vor câștigă mulți bani, în general karma acestei zodii aduce multe probleme de acoperit. Fie rămân cu responsabilități financiare, fie salturile materiale pe care le fac necesită anumite sarcificii financiare.

Chiar dacă își permit, Taurii nu sunt cheltuitori și niciodată nu vor da banul din buzunar cu superficialitate. Sunt foarte atenți și pretențioși privind achizițiile pe care le fac.

Citește și:

Foto: AS Inc/ shutterstock.com

Zodii materialiste: Zodia Berbec

Nativii Berbec sunt persoane cu gusturi fine și pretenții aparte. Nu doar că le place luxul, dar nu vor accepta niciodată să lucreze într-un mediu care nu le face plăcere sau să se îmbrace cu ceva care nu îi caracterizează.

Spre deosebire de Tauri, Berbecii sunt însă mult mai cheltuitori și le place să trăiască clipa. Vor călători mult, își vor lua haine pe care nu apucă să le poarte niciodată, dar vor face și achizițîi utile, la care țin cu adevărat și care îi ajută să se dezvolte.

Berbecii au o bibliotecă plină și, moderni din fire cum sunt, e posibil ca aceasta să fie digitală, căci Berbecii sunt și firi sustenabile și iubesc natura, copacii, animalele etc.

Nativii Berbec au ca forță a succesului comunicarea și capacitatea de conectare. Ei cunosc mulți oameni, știu să creeze și să susțină contacte și întotdeauna au la cine apela când se află în încurcătură.

Citește și:

Tocmai de aceea, în afaceri, avansează repede. Deși mai rar pornesc pe propriul drum ca antreprenori, Berbecii ajung adesea în funcții de conducere, având un marcat caracter de lider.

Le place să se distreze și succesul lor financiar denotă din puterea lor de a avansa în carieră, prin comunicare și conexiune. Nu vor fi însă niciodată șefi rigizi, ci din contră, sunt plini de viață și de creativitate și știu să aibă grijă de echipa lor.

În sufletul lor, Berbecii își doresc ca, din tot succesul lor financiar, să împartă și cu cei mai puțin norocoși sau să lupte pentru cauze ce vizează natura, dreptatea și drepturile, umanitatea.

zodii cu noroc la bani, zodii materialiste Foto: Ollyy/ shutterstock.com

Zodii materialiste: Zodia Leu

Nativii Leu sunt afaceriști înnăscuți. Ei reușesc încă de tineri să învârtă rotițele banilor, să se orienteze către meserii și domenii foarte profitabile în locurile unde trăiesc. Comerțul îi atrage de tineri, dar și alte domenii care pot presupune studii de specialitate.

Citește și:

Leii pot lucra atât pe cont propriu, cât și în echipă, tocmai de aceea reușesc să se descurce indiferent de situație.

Mai mult decât atât, intuiția lor materială și financiară fabuloasă îi ajută să știe când trebuie să renunțe la o idee sau la un drum pe care au pornit, fără să ajungă la pierderi mari. De asemenea, au un simț fantastic atunci când vine vorba de parteneriate. Știu intuitiv cu cine ar trebui să meargă mai departe și cine ar putea să îi însele mai târziu.

Leii au idei inovatoare și țintesc departe în viitor. Îi putem găsi adesea desfășurându-și activitatea în domenii la mare căutare, dar care au și un bun potențial în viitor.

Acești nativi își construiesc luxul în care trăiesc, îmbinând intuiția cu munca, inteligența și norocul. Rareori un Leu va rata o oportunitate.

Citește și:

Energia lor materială se numără printre cele mai puternice în zodiac și au curajul să acționeze, în timp ce alții încă își pun întrebări și se gândesc la riscuri.

Sursa foto articol: Nick Starichenko/ shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc