Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei în Ianuarie 2023 pentru fiecare zodie în parte

Prima lună din an vine cu energii puternice și influențe astrale deosebite, astfel că fiecare zodie se va bucura de experiențe noi, intense și cu un efect pozitiv asupra vieții. Vă invităm să aflați care sunt previziunile astrale privind viața amoroasă a fiecărei zodii în parte.

Horoscopul dragostei în ianuarie 2023: zodia Balanță

Luna ianuarie 2023 vine cu schimbări de dispoziție pentru nativii Balanță, tocmai de aceea este posibil ca aceștia să gestioneze mai greu relațiile cu persoanele din jur, dar și relația cu persoana iubită. În cuplu pot să genereze certuri fără motive reale importante sau pot să trateze cu zâmbetul pe buze situații serioase pentru partenerul de cuplu. Dați puțin timp Balanțelor până își regăsesc echilibrul specific zodiei și apoi totul va fi bine.

Balanțele singure pot să experimenteze un curcubeu de emoții și se pot îndrăgosti nebunește, dar la fel de repete dragostea poate să le treacă. Este important ca Balanțele să aibă puțin răbdare ca forfota lor interioară să se liniștească și abia apoi să observe cu atenție ce sentimente au pentru cei din jur.

Citește și:

Horoscopul dragostei în ianuarie 2023: zodia Scorpion

Nativii Scorpion pot face salturi importante în ceea ce privește relația de cuplu în ianuarie 2023. Universul le aduce multă energie pozitivă și putere de a privit cu optimism obstacolele pe care le întâlnesc în cale, așadar în relația de cuplu sunt dispuși să rezolve problemele pe care le au și vor găsi cu ușurință soluții la acestea. Relația lor de iubire se aprofundează și devine considerabil mai puternică pe parcursul lunii ianuarie 2023.

Scorpionii singuri au șansa să își găsească sufletul pereche în această lună și dacă vor întâlni persoana potrivită, le va veni natural apropierea de aceasta, deschiderea către o relație de cuplu și crearea unei legături intime.

Citește și:

Horoscopul dragostei în ianuarie 2023: zodia Săgetător

Deși Săgetătorii ar mai petrece încă 7 zile și nopți după concediul de iarnă, totuși în relația de cuplu se vor trezi cu noi și noi responsabilități, care par să nu se mai termine. Este posibil ca la un moment dat Săgetătorul să răbufnească de stres, tocmai de aceea este important să abordeze cu maturitate și diplomație încercările la care sunt supuși în cuplu și să încerce să găsească soluții practice la aceste probleme.

Săgetătorii singuri vor căuta să găsească o persoană potrivită alături de care să înceapă o relație de cuplu, dar o parte dintre aceștia nu vor da înapoi atunci când vine vorba de o aventură. Săgetătorilor le place să experimenteze și să trăiască clipa, așa că se vor bucura de toate oportunitățile în iubire pe care le vor avea.

Citește și:

Horoscopul dragostei în ianuarie 2023: zodia Capricorn

Nativii Capricorn au nevoie de stabilitate în relația de cuplu și această nevoie va deveni destul de acută în ianuarie 2023. Este posibil ca o serie de probleme mai vechi să fie aduse acum în față și nativii Capricorn să dorească rezolvarea lor și nu să continue amânare. Așadar pot exista anumite momente mai delicate, poate chiar tensionate în relația de cuplu.

Capricornii singuri sunt dispuși să guste din bucuriile vieții și vor întâlni tot mai multe persoane care le îmbogățesc viața și experiențele. Există așadar o șansă ca între acești oameni să fie și acea persoană care să le capteze interesul și să le facă inima să bată mai repede.

Horoscopul dragostei în ianuarie 2023: zodia Vărsător

Nativii Vărsător se bucură de o lună ianuarie bună în ceea ce privește dragostea. Aspectele importante nu vizează neapărat evoluția în relația de cuplu ci mai degrabă echilibrul emoțiilor interioare ale acestor nativi. Indiferent de ceea ce se întâmplă în viața lor amoroasă, Vărsătorii vor reuși să aleagă acea cale bună pentru ei și vor avea capacitatea să restabilească armonia.

Citește și:

Vărsătorii singuri nu au șanse foarte mari să înceapă o relație în ianuarie 2023, însă nici nu vor aștepta să le pice norocul din cer, ci vor căuta să cunoască oameni noi și doar așa pot întâlni acea persoană care să le stârnească interesul.

Horoscopul dragostei în ianuarie 2023: zodia Pești

Nativii Pești vor alege să facă o serie de schimbări în viața lor, iar unele dintre aceste schimbări este posibil să le fi început deja din decembrie 2022. Sunt alegeri menite să le îmbunătățească stilul de viață și să le aducă mai multe beneficii în viitor. Este posibil să își consume destul de multă energie pentru a implementa aceste noi direcții și partenerul de viață s-ar putea simți neglijat. Recomandarea astrologului este ca nativii Pești să încerce să găsească un echilibru între timpul petrecut cu diverse activități și cel alături de persoana iubită.

Citește și:

Nativii singuri au șansa de a începe o relație în a 2-a jumătate a acestei luni și astrele le aduc noroc în iubire, astfel că putem vorbi despre o relație din care au foarte multe lecții bune de cules.

Sursa foto articol: 4 PM production/ shuttersock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc