Setari Cookie-uri

Horoscop Februarie 2023: o perioadă plină de energie, romantism și creativitate

Horoscopul lunii Februarie 2023 aduce multe vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac. Astrele ne oferă energie, creativitate și capacitate excelentă de comunicare, favorizând prieteniile și relațiile de cuplu. Descoperă previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte în februarie 2023.

Horoscop Februarie 2023: zodia Balanță

În această lună este posibil ca nativii Balanță să se simtă suprasolicitați. Astrele ne arată că această efervescență vine în special în sectorul muncii, însă poate fi vorba și de evenimente în plan personal sau în sfera familială.

Așadar nativii Balanță pot primi mai multe sarcini de muncă, se pot simți copleșiți cu responsabilitățile în carieră sau poate își iau încă un job ori se înscriu la cursuri de perfecționare în afara serviciului. Sau își deschid propria afacere, în paralel cu serviciul lor. În tot cazul, vor avea foarte mult de muncă și fără o organizare militărească pot ajunge epuizați până la final de lună.

Au nevoie să încerce și diverse metode de alungare a stresului, de la yoga și exerciții fizice, până la hobby sau meditație. Este recomandat să nu neglijeze stilul sănătos de viață, chiar dacă vor fi mai mereu contracronometru.

Citește și:

Horoscop Februarie 2023: Zodia Scorpion

Pentru nativii Scorpion luna februarie este despre dragoste. Poate că vor primi o veste frumoasă de Ziua Îndrăgostiților sau chiar ei vor fi inițiatorii unei vești, căci relația acestora trece la o nouă etapă, mai profundă.

Poate unii hotărăsc să se căsătorească, să se mute împreună, să aibă (încă) un copil, să se mute în altă țară etc. Sau pur și simplu se decid să acorde mai mult timp și resurse relației de cuplu, să călătorească, să petreacă mai mult timp în doi.

Horoscop Februarie 2023: Zodia Săgetător

Săgetătorii se bucură de un ritm constant la locul de muncă, fără prea multă forfotă, fără responsabilități în plus.

În ceea ce privește relațiile, este posibil ca o persoană la care țin să îi dezamăgească, ceea ce le va aduce o serie de sentimente negative peste care le va fi dificil să treacă. Situația poate deveni conflictuală, așadar unii Săgetători se vor vedea puși în fața nevoii de a lua unele decizii pe care nu și-ar fi dorit să le pună în practică.

Citește și:

Recomandarea astrologului este ca, pe cât posibil, să încerce să amâne luarea deciziilor radicale pe luna următoare.

horoscop februarie 2023

Foto: Oleksandr Kavun/ shutterstock.com

Horoscop Februarie 2023: Zodia Capricorn

În luna februarie 2023 Capricornii se vor răsfăța și se vor relaxa, luând o pauză de la ritmul de muncă și căutând să se destindă. Unii vor pune accent pe viața socială, lărgindu-și cercul de prieteni, cunoscând noi oameni sau chiar călătorind.

Cei singuri au șanse să găsească o persoană interesantă și să înceapă o relație.

În ceea ce privește cariera, Capricornii au nevoie de o gură de aer, așadar nu se vor avânta în noi proiecte, ci din contra, vor domoli ritmul de muncă, poate ciar își vor lua și câteva zile libere.

Citește și:

Horoscop Februarie 2023: Zodia Vărsător

În februarie este posibil ca Vărsătorii să cheltuie mai mult decât și-au propus, iar cheltuielile sunt mai mult pentru plăcerile personale. Pot achiziționa lucruri de care nu aveau neapărat nevoie, ca apoi să constate că portofelul s-a subțiat destul de mult și... destul de repede.

Însă se vor bucura de clipe romantice, căci astrele le aduc Vărsătorilor romantism, iubire, afecțiune și dedicare în relația de cuplu. Pot trăi clipe frumoase alături de partenerul de viață, se pot răsfăța în miniconcedii de wekend, pot încerca lucruri noi.

Unii pot primi chiar și o veste importantă pentru cuplu: o cerere în căsătorie, vestea conceperii unui copil etc.

Horoscop Februarie 2023: Zodia Pești

Nativii Pești vor simți nevoia de mai mult timp pentru ei în luna februarie 2023. Astfel că vor avea mai multă grijă de silueta lor, de sănătate, de imagine, de calitatea somnului sau chiar de anumite afecțiuni, dacă acestea sunt prezente.

Citește și:

În ceea ce privește relațiile cu ceilalți, capacitatea de comunicare a acestora scade, astfel că este posibil să genereze conflicte. Este important ca Peștii să încerce să asculte și argumentele celorlalți și să nu ia decizii radicale privind relațiile cu aceștia.

Sursa foto: Ironika/ shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc