Setari Cookie-uri

Cele 10 Legi Astrale ale zodiei Capricorn: Universul îți oferă lecții și energii, ca tu să înveți și să dai mai departe

Legile Astrale ale fiecărei zodii se referă la acele energii de bază trimise de Univers că lecții pentru fiecare nativ în parte, șoapte, intuiții și instincte ascunse pe care fiecare trebuie să le descopere și să învețe să le asculte. Aflați în acest articol care sunt cele 10 Legi Astrale zodiei Capricorn.

Legile Astrale ale zodiei Capricorn: este în regulă să ceri

Obișnuit să faci totul singur, drag nativ Capricorn, în ritmul tău alert și la calitatea care să îți satisfacă perfecționismul, uneori însă e mai ușor în doi. Sau în echipă.

Așadar unul dintre sfaturile Universului pentru tine este să înveți să ceri ajutorul atunci când ai nevoie sau atunci când poți face lucrurile mai ușor. Vei descoperi mulți oameni talentați în jurul tău, care îți pot oferi serviciile sau sfaturile lor, astfel încât să fie totul mai simplu și pentru tine.

Legile Astrale ale zodiei Capricorn: iubești dreptatea și, printre alții, eșți cel mai în măsură să lupți pentru ea

Ca și nativ Capricorn, urăști nedreptatea și întotdeauna vei avea tendința să iei apărarea celor nedreptățiți.

Citește și:

Însă, printre alții, tu ai puterea să acționezi, ai gândire strategică și poți face planuri, poți privi în perspectivă și știi să duci mesajul mai departe, astfel încât să ajungă la tot mai mulți oameni.

Așadar ai toate calitățile să te implici în ajutorul alotora, în donații, în diverse manifestații sau echipe care aduc binele în lume.

Urmează-ți acest instinct, căci altfel te pot urmări remușcările și nu îți vei găsi liniștea interioară.

Legile Astrale ale zodiei Capricorn: umorul detensionează, umorul vindecă, dar tot el poate răni

Sim deja: Capricornii au umor! Și au unor bun. Presărat cu sinceritate. Nu de umor ne temem, ci... de sinceritatea Capricornilor. Uneori puteți spune un adevăr în glumă, însă acesta să pice ca o palmă pentru celălalt. Glumiți cu afecțiune față de ceilalți, căci da, de cele mai multe ori, umorul este bun să detensionați situațiile conflictuale și totodată vă ajută să abordați subiecte dificile, să deschideți uși ce au stat mult timp închise, să vindecați.

Citește și:

Legile Astrale ale zodiei Capricorn: iubeșți rezultatele, dar uneori și haosul are farmecul său

„Dolce far niente!” sună aproape de neconceput pentru un nativ Cpricorn.

Pentru că ești învățat să munceșți, să te grăbești și totodată să faci lucrurile bine (sau foarte bine), nu îți place să pierzi timpul pur și simplu. Dar uneori merită să te opreșți în loc și să savurezi micile bucurii ale vieții.

Legea Universului pentru tine este să înveți să te conectezi la energiile interioare și să lași totul să curgă precum un val, fără a te opune, poate doar cu puțin control.

Horoscop legile astrale ale zodiei capricorn Foto: alphaspirit.it/ shutterstock.com

Legile Astrale ale zodiei Capricorn: acceptă-te așa cum ești, și când greșești, dar și când simți că te dezamăgești

Te-ai născut într-o zodie deosebit de ambițioasă și ai toate calitățile pentru a face lucrurile bine până la ultimul amănunt.

Citește și:

Perfecționismul tău se poate extinde și în ceea ce privește imaginea de sine și stima de sine. Pentru că unoeri te poți critică mai mult decât este cazul, una dintre Legile Astrale pentru tine este autoacceptarea. Învață să îți îmbrățișezi defectele, la fel cum faci cu calitățile tale și nu uita că doar această „combinație” te face o ființă unică.

Legile Astrale ale zodiei Capricorn: da-ți voie să nu mai poți

Capacitatea de muncă a unui nativ Capricorn este uriașă. Se spune că voi chiar puteți muta munțîi și nici nu obosiți prea tare.

Totuși, vor fi momente când suprasolicitarea te va afecta. Sau momente când vei fugi de răni emoționale și te vei ascunde în muncă.

Sfatul Universului este să îți dai voie să nu mai poți, să obosești, să suferi, să nu te ascunzi. Lasă-ți trăirile libere și lasă emoțiile să fie exprimate, chiar dacă te temi de o furtună.

Citește și:

Legile Astrale ale zodiei Capricorn: învață să renunți la ceva ce te consumă prea mult

Așa cum spuneam mai sus, ambiția, perseverența și perfecțiunea sunt lucruri la care tinzi în permanență. Te definesc, cel puțin ca zodie.

Dar se poate întâmpla în viață să pornești pe un drum care se dovedește nepotrivit pentru tine. Ambiția te va împinge să continui, să nu renunți, căci spiritul de luptător se va exprima cu putere. Dar nu numai scopul contează. Ci și drumul și cum te simți călătorind.

Poate te uiți într-o relație nepotrivită unde tot încerci să schimbi lucrurile, poate insiști într-o meserie care îți aduce notorietate sau bani, dar nu îți place și nu îți aduce fericire.

Sau poate nu refuzi pe nimeni, cu prețul de a da prea mult de la tine și de a te destabiliza.

Citește și:

Iată încă o Lege Astrală pentru tine: învață să spui „nu”, învață să spui „stop”.

horoscop legi astrale capricorn Foto: mentalmind/ shutterstock.com

Legile Astrale ale zodiei Capricorn: ascultă-ți intuiția

Logica este importantă pentru tine, dar probabil ți s-a întâmplat deja ca tu să simți că lucrurile vor evolua altfel decât o spun argumentele demonstrabile.

Această voce interioară este intuiția ta și este una puternică. Ascult-o de fiecare dată când ai de luat o decizie importantă sau grea pentru tine. Sau când te afli într-o dilemă și orice alegere ai face, are minusurile sale. Intuiția te va ajuta.

Legile Astrale ale zodiei Capricorn: educă-ți ambiția

Sunt astrologi care susțin despre Capricorni că pot deveni egoiști, că ar putea să treacă peste alții pentru a ajunge acolo unde își doresc, într-o funcție de conducere de exemplu.

Citește și:

Dar, de fapt, este vorba despre capacitatea de competiție foarte mare a Capricornului.

De fiecare dată când te vei afla în astfel de situații, vei ști să foloseșți toate resursele și toate oportunitățile pentru a ajunge acolo unde îți doreșți. Și este dreptul tău, până la urmă, căci îți atingi scopurile prin propria muncă și prin calitățile tale. Care, da, sunt și de lider.

A-ți educa ambiția face referire la a decide dacă îți convine ce pierzi, atunci când câștigi. De exemplu, poți ajunge șef de promoție, dar poate ai pierdut multe momente faine ale studenției și anii aceia ai tinereții care nu mai pot fi luați înapoi. Îți convine pierderea, rezonezi cu ea? Dacă da, e perfect. Dacă nu, reevaluează din timp balanța câștiguri vs pierderi.

Legile Astrale ale zodiei Capricorn: găsește-ți stilul

Ca și Capricorn, ai o personalitate foarte puternică și o individualitate aparte. Ori de câte ori vei încerca să îi copiezi pe ceilalți, vei constata că nu te simți în locul potrivit, că nu ești tu în pielea ta.

Așadar, găsește-ți stilul, experimentează până găsești ce îți place. Încerca să scrii, încerca mai multe stiluri vestimentare, mergi la diverse sporturi și așa mai departe. Pas cu pas, cu fiecare descoperire, îți construiești și definești personalitatea.

Capricornul lasă în urmă să o amprentă proprie, oriunde ar merge. Cumva, acești nativi se disting prin imagine, stil, caracter, inteligență, putere de comuncare. Tocmai de aceea toate acestea trebuie să-i definească.

Sursa foto articol: conrado/ shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc