Setari Cookie-uri

Astrologie: Cele 3 categorii de zodii

In ultimii ani, astrologia s-a dovedit tot mai prezenta in viata noastra de zi cu zi iar implicatiile ei in materie de predispozitia fiecarei zodii la anumite boli sunt tot mai extinse. O analiza astrologica detaliata ofera foarte multe date despre riscurile la care suntem expusi fiecare dintre noi, harta noastra astrala fiind ca un manual de utilizare a propriului corp fizic.

A treia categorie si ultima este categoria zodiilor mutabile.

Toti cei din zodiile Gemeni, Sagetator, Fecioara si Pesti sunt expusi puternic la riscul de recidiva a bolilor avute in trecut. Cunoscuti intre zodii ca fiind cele mai adaptabile persoane in orice situatie, aceste persoane au un sistem imunitar mai scazut decat normal. Ne identificam in aceasta categorie daca observam reaparitia simptomelor unor boli dupa o perioada variabila de timp. Acesta implica doar bolile care nu dau imunitate. Zonele sensibile ale corpului la aceste persoane sunt urmatoarele: bratele, umerii, plamanii, ficatul, pancreasul, bazinul, intestinele, sistemul imunitar si picioarele.

Concluzionam prin a va reaminti ca nu este suficient sa fii intr-o anumita zodie pentru a te regasi in intregime in descrierea problemelor medicale mai sus aratate. Dupa varsta de 30 de ani, ascendentul in care esti nascut poate sa iti modifice zonele expuse anumitor boli. Totodata, semnul si casa in care planeta Saturn se afla in astrograma ta indica clar bolile karmice cu care vii din alta viata si de care trebuie sa te pazesti cat mai bine.


Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Octombrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc