Setari Cookie-uri

Horoscop Mai 2023: ultima lună a primăverii ne aduce putere, încredere, abundență și pace interioară

Horoscopul lunii Mai 2023 debutează cu vești bune, cu energie vitală debordantă, dar și cu multe provocări. Această perioadă este încărcată de evenimente care, pe de o parte, ne aduc satisfacție, însă pe de altă parte ne suprasolicită. Vă invităm să descoperiți previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop Mai 2023: Zodia Berbec

Luna mai îți aduce poftă de viață, de iubire, de tot ceea ce îți face sufletul fericit. Vei încerca să aprofundezi legătura cu partenerul de viață sau poate te vei îndrăgosti dacă încă nu ești implicată într-o relație de cuplu.

Comunici excelent cu cei din jur, îți faci noi prieteni și poți încheia colaborări ce se vor dovedi a fi fructuoase pentru tine în viitorul apropiat.

Ai grijă însă la chletuieli, căci ai putea să exagerezi. Fă-ți un plan până la detalii în privința felului în care vei împărții banii, astfel încât să nu intri în unele bugete dedicate rezolvării altor probleme din viața ta.

Horoscop Mai 2023: Zodia Taur

Luna mai vine încărcată cu proiecte, cu condiția ca tu să fii cea care le atrage. Dacă nu vei sta pe loc, dacă vei încerca să ai activități diverse, să ieși din casă, să cunoșți oameni, să faci ceva pentru a activa forțele Universului, atunci rezultatele vor veni. Dacă însă te leneveșți și aștepți ca totul să îți pice din cer, ei bine slabe șanse să primești ceea ce îți doreșți.

Citește și:

Ai grijă la echilibrul tău emoțional. Încercă să nu lași totul să te afecteze și ai încredere în destinul tău. Trebuie doar să acționezi și norocul te va întâmpina.

Horoscop Mai 2023: Zodia Gemeni

În luna mai pofta de distracție devine tot mai mare. Vei dori să ieși mai des, să ai mai mult timp pentru distracții, să cunoști oameni noi, să îți lărgești cercul de prieteni, poate chiar să te apuci de un hobby.

Dacă aveai cândva în minte să urmezi vreun curs, acum este momentul să începi, căci mintea ta va fi avidă de cunoștințe noi.

Fii însă cu mare băgare de seama la unele decizii importante din viața ta. Este bine să nu te grăbești și să cântărești bine lucrurile, căci aparențele te pot înșela.

horoscop mai 2023 Foto: Ironika/ shutterstock.com

Citește și:

Horoscop Mai 2023: Zodia Rac

Pentru tine luna mai este despre organizare și activități practice. Vei dori să reorganizezi unele sfere din viața ta, să schimbi priorități, să delegi sarcini și mai ales să vezi rezultate. Parcă te-a părăsit răbdarea și nu mai vrei să bați pasul pe loc sau să investești energie în lucruri fără scop.

Acest spirit practic va avea ecou și în viața de cuplu, astfel că partenerul de viață s-ar putea simți un pic împins de la spate. Însă cu o comunicare blândă vei putea convinge pe oricine.

Este o perioadă bună pentru tine, cu multe efecte benefice, atât în plan material, cât și spiritual. Urmează-ți intuiția și totul va fi bine.

Horoscop Mai 2023: Zodia Leu

Vei primi energie astrală și vei simți că ai putere să muți munții din loc. ideal este să îți poți canaliza această vitalitate și efervescență interioară pentru a-ți urma visurile și a-ți atinge scopurile.

Citește și:

Este posibil să te pierzi în visare, de aceea un sfat din partea astrologului ar fi să îți găsești un hobby potrivit momentului, pentru a-ți descărca energia artistică și pentru a-ți consuma imaginația.

Ai grijă și de sănătatea ta. Nu irosi orele de somn și încerca să ai o alimentație echilibrată.

Horoscop Mai 2023: Zodia Fecioară

În plan profesional te vei confrunta cu multe provocări, cu situații imprevizibile, cu unele obstacole pe care trebuie să le treci, dar mai ales cu nevoia de a-ți depăși anumite limite. Poate îți era teamă să aplici la un job, să schimbi ceva în cariera ta, să dai un examen etc. Acum este momentul să îți depășești temerile și să faci acel pas important în față, căci ai toate șansele să te bucuri apoi de succes. Citește continuarea în pagina 2 >>

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc