Setari Cookie-uri

Horoscopul MISTERELOR: Destinul plin de ARMONIE al celor născuți în luna Februarie

Cei născuți în ultima lună a iernii se bucură de energie astrală vitală, de înțelepciune profundă asupra adevărurilor universale și de puteri empatice care merg până la limita paranormalului. Persoanele născute în luna Februarie sunt binecuvântate astral cu multe daruri prețioase ce le vor ajuta de-a lungul vieții să se dezvolte armonios, să reușească în ceea ce își propun și să găsească fericirea. Vă invităm să descoperiți destinul celor născuți în luna Februarie.

Prin latura lor spirituală foarte dezvoltată, acești oameni sunt adesea atrași de domenile ocultismului, spiritualității și valorilor interioare. Prin practici meditative, yoga sau alte forme de conexiune spirituală, își cultivă o legătură puternică cu aspectele mai înalte ale existenței lor.

Destinul celor născuți între 21 și 28/29 Februarie

Persoanele născute în acest interval de timp sunt cunoscute pentru curajul și determinarea lor, fiind foarte creative și considerate deschizători de drumuri. Vor încerca întotdeauna să se mențină în tendințele actuale privind informațiile și noutățile din domeniile de interes pentru ei și în fiecare zi încearcă să fie o variantă mai bună a lor ori să aducă anumite schimbări semnificative în viața lor sau a celor din jur.

Citește și:

Sunt oameni plini de forță vitală, de energie și dinamism, niciodată nu stau pe loc, fiind tot timpul în mișcare și în acțiune. Iubesc responsabilitățile dificile și provocatoare și au extraordinare abilități de lider. Știu să se adapteze cu rapiditate situațiilor noi, să facă față cu ușurință schimbării și au o extraordinară rezistență în fața stresului.

Cu toate acestea, cei născuți în această perioadă de timp iubesc confortul și relaxarea și sunt deosebit de pretențioși atunci când vine vorba de viața personală. Rareori reușesc să se înscrie în tiparele societății, însă reușesc să-și facă prieteni adevărați în jurul lor, care chiar dacă sunt puțini, sunt de încredere.

Sunt oameni familiști, loiali și dedicați iubirii lor. Pot avea tendința să aibă mai mulți copii căci iubesc energia și puritatea acestora, știu să se joace și să se bucure de familia lor, fiind totodată puternic conectați cu copilul interior.

Citește și:

Este important de menționat că, din punct de vedere astrologic, cei născuți pe 29 februarie sunt considerați a avea o conexiune specială cu energia zilei respective și pot avea trăsături suplimentare legate de aceasta.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc