Setari Cookie-uri

Horoscopul Dragostei în Septembrie 2023: Toamna începe cu multă iubire, dar și cu noi responsabilități în cuplu

Horoscopul lunii Septembrie 2023 vine încărcat cu evenimente frumoase în sfera dragostei pentru majoritatea zodiilor, dar și cu noi responsabilități de cuplu. Citiți previziunile astrale complete privind dragostea pentru fiecare zodie în parte.

Horoscopul Dragostei în Septembrie 2023: Zodia Berbec

După minunatele concedii din această vară, Berbecii au mai lăsat puțin loc de aventură și odihnă și pentru luna septembrie. Totuși, în a doua jumătate a acestie perioade este posibil ca Berbecii să devină puțin melancolici.

Pentru a menține atmosfera în cuplu este recomandat să încerce să își păstreze tonusul activ, să mențină flacăra pasiunii, să caute activități de cuplu care să îi apropie de perteneri.

Este posibil ca persoana iubită să aibă nevoie de ajutorul vostru în această lună, în special de suportul emoțional pe care i-l puteți acorda.

Nativii singuri au șansa să întâlnească o persoană interesantă pentru ei, în special prin contactele de muncă și parteneriatele pe care le au în această perioadă.

Citește și:

Horoscopul Dragostei în Septembrie 2023: Zodia Taur

Taurii vor avea nevoie de o intensă conectare emoțională în această lună, atât cu partenerul de viață, cât și cu ei înșiși.

Așadar își vor lua timp pentru a-și hrăni sufletul și totodată vor simți nevoia de mai multe îmbrățișări, de apropiete intimă cu partenerul de viață, de gesturi tandre și aprecieri. Conectarea emoțională este foarte importantă pentru Tauri în luna septembrie.

Nativii singuri se pot concentra în special pe propria dezvoltare personală și spirituală, însă poarta inimii lor rămâne deschisă pentru ca sufletul pereche să poate să între. Sunt șanse să întâlnească o persoană care să le cucerească inima în special în a doua jumătate a lunii.

Citește și:

horoscopul dragostei septembrie 2023 Foto: Ironika/ shutterstock.com

Horoscopul Dragostei în Septembrie 2023: Zodia Gemeni

Gemenii sunt puși pe fapte mari în cuplu în septembrie 2023. Pot avea loc evenimente foarte importante, cum ar fi căsătoria, conceperea unui copil, mutarea în casă nouă sau renovarea spațiului pe care îl împart cu persoana iubită.

Alți nativi pot merge pe alte idei practice în cuplu, pot dezvolta o afacere sau pot face planuri pentru a construi lucruri împreună sau pentru a pune în practică idei.

Gemenii singuri vor avea multe activități și provocări cărora va trebui să le facă față în această lună, însă tocmai în acest context pot întâlni oameni noi și cineva le poate fura inima.

Horoscopul Dragostei în Septembrie 2023: Zodia Rac

Nativii Rac au nevoie de pace interioară și multă iubire în septembrie 2023. Tocmai de aceea vor căuta oportunități de a se conecta emoțional cu persoana iubită, de a petrece timp intim alături de aceasta, de a se bucura împreună de gesturi tandre, îmbrățișări și mici dovezi de iubire.

Citește și:

Multe probleme de cuplu se pot rezolva în această perioadă, căci Racii vor acorda mai multă atenție relației lor.

Cei singuri sunt în căutarea iubirii adevărate și pot încerca să construiască o relație în această perioadă. Chiar și așa, Racii nu se grăbesc, au nevoile lor peste care nu doresc să calce doar de dragul unei relații. Consideră că dacă va fi să întâlnească sufletul pereche, atunci totul va decurge natural, fără eforturi în relație, fără prea multe compromisuri.

Horoscopul Dragostei în Septembrie 2023: Zodia Leu

Nativii Leu își topesc stresul în brațele persoanei iubite și în sânul familiei. Oricâte încercări ar avea acești nativi pe parcursul acestei luni, toate pălesc în fața bucuriei și fericii pe care o regăsesc în cuplu și în familie.

Citește și:

Așadar, în luna Septembrie 2023, iubirea este refugiul nativilor Leu, este cea care îi echilibrează și îi vindecă.

Nativii singuri primesc din partea astrelor șanse medii de a-și întâlni sufletul pereche în această lună. În funcție de harta astrală personală, pot fi norocoșii care găsesc marea iubire sau pot fi cei care se bucură de toate emoțiile frumoase alături de cei dragi, de prieteni, de familie.

Horoscopul Dragostei în Septembrie 2023: Zodia Fecioară

Este posibil ca nativii Fecioară să simtă tendința de a prelua comanda în cuplu, de a deveni mai autoritari, de a domina sau manipula. În funcție de nevoile partenerului de viață, este posibil ca aceste porniri să nu fie tocmai bine primite, tocmai de aceea se pot isca conflicte în cuplu.

Citește și:

Sfatul astrologului este ca Fecioarele să rămână atente și concentate la nevoile partenerului de viață.

Nativii singuri își pot face curaj să se aventureze într-o relație care se poate dovedi plină de lecții frumoase pentru ei. Citește continuarea articolului în pagina 2 >>

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc