Setari Cookie-uri

Cristalele perfecte pentru zodia Fecioară: Armonie, împlinire și protecție

În lumea medicinei holistice, cristaloterapia este una dintre cele mai populare metode de vindecare, oferind calea către ridicarea frecvenței vibrațiilor, autocunoaștere și o stare de bine îmbunătățită. Cristalele sunt foarte bune pentru atragerea norocului de partea noastră, pentru a ne ajuta în procesul de manifestare și pentru a ne proteja de energiile negative din jurul nostru. Fiecare cristale ale o vibrație unică și poate influența într-un mod aparte stările noastre fizice, emoționale și spirituale.

Persoanele născute sub semnul zodiacal al Fecioarei sunt persoane analitice și foarte organizate, de aceea o primă alegere foarte bună ar fi un cristal care le susține activitatea intelectuală. De asemenea, Fecioarele sunt blânde, deschise și loiale, așa că și cristalele pentru protecție și atragerea vibrațiilor iubirii pot fi o alegere ideală.

CARNEOL – Talismanul norocos al Fecioarei

Carneolul, cunoscut și sub numele de Cornalină este, alături de Safir, cea mai importantă piatră pentru zodia Fecioară. Este un cristal deosebit de puternic și este recomandat cu atât mai mult persoanelor născute în zilele de Marți și Duminică ale lunii August.

Carneolul protejează împotriva atacurilor energetice și în timpul călătoriilor. Stimulează creativitatea, curajul și mărește talentele organizatorice. Ajută la risipirea energiilor negative și crește energia purtătorului în forțele proprii în ceea ce privește domeniul profesional. Aduce noroc și succes, prosperitate și facilitează interacțiunea cu alte persoane. Sporește puterea de convingere și poate scoate la iveală talente nebănuite.

Citește și:

Este benefic pentru cei care au probleme cu sistemul circulator, cu rinichii sau ficatul. Ajută și în cazuri de artrită și reumatism, alergii la polen și alte afecțiuni respiratorii.

AMETIST – Reducerea stresului

Ametistul este unul dintre cele mai versatile cristale care pe lângă protecția generală, oferă foarte multe beneficii. Ametistul protejează împotriva gândurilor negative, trădărilor, decepțiilor și evenimentelor nefaste precum accidente sau alte pericole. Este o piatră a transformării a energiei negative în energie pozitivă și a regenerării.

Stimulează activitatea intelectuală, curajul, sentimentul de împlinire și mulțumire (foarte important pentru Fecioare) și intuiția. Reduce stresul și agitația, atrage stabilitate financiară și recunoaștere profesională. Combate lipsa comunicării și facilitează exprimarea deschisă. Sporește creativitatea și apariția ideilor noi. Ajută purtătorul să facă distincția între realitate și iluzie

Citește și:

În ceea ce privește sănătatea fizică, poate aduce alinare celor care suferă de insomnii și dureri de cap frecvente. Îmbunătățește sistemul digestiv, nervos central și endocrin. Este benefic pentru cei care suferă de alergii, dureri de spate și diabet.

AGATUL ALBASTRU – Sporește creativitatea

Agatul albastru este un alt cristal pe care Fecioarele îl pot purta fără nicio grijă. Acesta calmează și este recomandat să fie purtat în perioadele foarte stresante. Ajută la detoxificare și induce un sentiment de pace și fericire. Fecioarelor le sporește darul comunicării și le ajută să-și articuleze, fără impulsivitate, dar cu claritate emoțiile și ideile.

Este una dintre pietrele planetei Mercur, guvernatorul zodiei Fecioară. Promovează iubirea pură, reduce frica, gelozia și resentimentele. Aduce respect de sine și echilibru la nivel emoțional și stimulează interesul spre artă și industrii creative.

Citește și:

CITRINUL – Echilibrează relațiile interpersonale

Citrinul este o piatră foarte bună pentru nativii zodiei Fecioară, având în vedre spiritul lor practic și dorința constantă de evoluție. Este o altă piatră pentru cei guvernați de Mercur și născuți sub influența numărului 6. Este un foarte bun protector la nivel general împotriva tuturor energiilor negative și în timpul călătorilor. Ajută la rezolvarea problemelor în relațiile interpersonale, stimulează concentrarea și reduce anxietatea și îndoiala.

Citrinul aduce în viața purtătorilor: bucurie, căldură, optimism și pace. Le oferă Fecioarelor puterea și curajul de a prelua inițiativa în proiecte. Mărește comunicarea, luciditatea și îndrăzneala. Îmbunătățește memoria, capacitatea fizică și eficacitatea. Este o piatră bună pentru personalele timide.

Citește și:

De asemenea, este benefic pentru cei care suferă de alergii, probleme digestive sau probleme cu circulația.

PERIDOTUL – Ajută vizionarii

Peridotul este piatra celor ambițioși, care au viziuni mărețe. Cea mai importantă caracteristică a sa este că ajută la materializarea visurilor pe care le are posesorul și alungă obstacolele din calea împlinirii dorințelor. Aduce prosperitate și fericire. Cel care o poartă este ajutat să se conecteze la destinul personal și să-și împlinească scopul vieții.

De asemenea, acest cristal reduce stresul, stimulează mintea și ajută la gestionarea sentimentelor precum gelozia, furia și anxietatea. Echilibrează metabolismul și curăța aura. Este o piatră care ameliorează problemele celor care suferă de ulcer. Protejează împotriva deochiului și gândurilor rele ale altor persoane.

Citește și:

Alte cristale pe care Fecioarele le pot purta sunt: jaspul roșu, chihlimbarul și angelitul.

Vizionare placuta


Kudika
17 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc