Setari Cookie-uri

Cele mai importante calități și defecte ale bărbatului Fecioară

Sezonul zodiei Fecioară este în plină desfășurare, iar astăzi ne concentrăm atenția asupra calităților și defectelor bărbaților născuți în perioada 23 August și 23 Septembrie. Trăsurile de bază ale acestei zodiei includ un spirit de observație foarte bine dezvoltat, pragmatism și loialitate.

Calități:

1. Sunt persoane foarte ambițioase

Nu este niciun secret că alături de cei născuți în zodia Capricorn, bărbații Fecioară sunt unii dintre cei mai ambițioși bărbați pe care îi vei întâlni vreodată. Fiind un semn mutabil de pământ, reușesc să aducă împreună responsabilitatea și adaptabilitatea, lucru care îi face de neoprit în atingerea țelurilor pe care le au. Sunt persoane care au și un adevărat talent organizatoric.

Succesul e foarte important pentru ei și reușesc să ajungă întotdeauna la destinația pe care și-o propun, oricât de multe ocolișuri ar trebui să facă. Aceasta flexibilitate le aduce și o doză de inovația și creativitate. Pot foarte ușor să devină competitivi.

2. Sunt foarte inteligenți și analitici

Guvernați de Mercur, bărbații Fecioară sunt binecuvântați cu o capacitate intelectuală peste medie, cu un proces rapid de gândire și un gram de pragmatism. Se dedică complet rezolvării unor probleme, le plac activitățile de tip puzzle și sunt predispuși să facă carieră în domenii exacte, precum matematică, știință și informatică. Dacă nu simt chemarea spre aceste domenii, devin foarte implicați în științele umaniste precum istoria și psihologia.

Citește și:

Sunt oameni calculați și nu spun întotdeauna ceea ce gândesc, ci încearcă să-și mascheze sentimentele și intențiile în spatele cuvintelor frumos ambalate.

3. Le place să ajute

O altă calitate foarte importantă a bărbatului Fecioară este că-și dorește întotdeauna să fie de ajutor. Se simte foarte bine când știe că îți poate ajuta prietenii sau că este o persoană pe care familia sau partenera se pot baza. Au un suflet cald, sunt prietenoși și deschiși către oamenii aflați în impas. Pot fi acolo pentru persoanele care au nevoie de ei indiferent de circumstanțe ca aducă o mâna de ajutor, un cuvânt cald sau să pună zâmbetul înapoi pe buzele celor dragi.

De asemenea, sunt foarte loiali cercului lor apropiat.

Defecte:

1. Pot fi foarte critici:

Din cauza perfecționismului și ambiției pe care o au, adesea bărbații Fecioară pot deveni adesa foarte critici. Sunt în primul rând critici cu propriile lor persoane și apoi cu cei din jurul lor. Standardele lor înalte pot să-i facă neiertători față de greșeli. Uneori cred că alți oameni nu lucrează la fel de mult pe cât o fac ei, și uneori nu-și pot da seama că pot judeca foarte tare. Uneori se folosesc de sarcasm să-i ironizeze pe ceilalți, ceea ce îi face să pară răutăcioși și insensibili.

Citește și:

2. Pot să rămână blocați în trecut

Perfecționismul și standardele înalte în combinație cu capacitatea intelectuală a zodiei, îi face adesea pe acești bărbați să devină prizonierii trecutului. Vor analiza foarte des fiecare eveniment și fiecare acțiune a lor și se vor întreba dacă nu ar fi trebui să ia o altă decizie într-un anumit context. Și dacă această decizie neluată nu ar fi avut un rezultat mai bun. De asemenea, din cazua acești comportament hiperanalitic, le este foarte greu să se vindece după dezamăgiri și alte evenimente nefericite. Unele dintre bătălie lor interioare sunt iertarea de sine și acceptarea faptului că nu mai pot schimba trecutul.

3. Pot deveni foarte obsedați de muncă:

Perfecționismul, standardele înalte și ambiția îi poate face pe bărbații Fecioară să devină obsedați de viața profesională și să dedice mai mult timp decât este necesar muncii la birou. Au o atenție la detalii sporită și se pot simți jicniți de colegii mai delăsători sau care nu pun atât de mult preț pe munca ca ei. Nu le plac oamenii care-și amână sarcinile sau care nu respectă termenul limită. În situațiile de muncă, pot să sară rapid la concluzii negative fără să știe toate detaliile. Au o dorință foarte mare de a se face remarcați și de a fi promovați, chiar în detrimentul vieții personale.

Citește și:

De asemenea, în funcție de alte poziționări ale astrelor în astrograma natală, unii pot fi impulsivi și încăpăținați, fixându-se foarte ușor pe anumite idei. Totuși, la final, vor căuta să găsească un compromis și să restabilească o atmosferă de echilibru în viața lor.

foto: pixabay.com

Vizionare placuta


Kudika
7 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc