Setari Cookie-uri

Horoscop 2024 Săgetător: un an cu aventuri minunate, iubire pasională și transformări interioare

Horoscopul anului 2024 anunță o perioadă efervescentă pentru nativii Săgetător, care vor trece prin transformări interioare importante, bucurându-se de evoluție în plan personal și spiritual. Vă invităm să citiți previziunile astrale complete pentru zodia Săgetător în anul 2024: previziuni generale, sănătate, dragoste și relații, carieră și bani.

Horoscop 2024 Săgetător: dragoste și relații

În 2024 Săgetătorii sunt mai pasionali, dar totodată vor dori să repare fisurile din relație.

Așadar vor pune cărțile pe masă și vor discuta tot ceea ce nu le convine în relație, încercând să găsească soluții potrivite pentru ambii parteneri. Ceea ce este important de observat e că Săgetătorii nu mai sunt la fel de dispuși ca altădată să facă compromisuri.

Acum doresc să se bazeze mai mult pe fapte și mai puțin pe vorbe. Cu alte cuvinte nu mai vor să alerge după promisiuni deșarte, ci doresc să valideze rezultate.

horoscop 2024 sagetator Foto: Gorbash Varvara/ shutterstock.com

Tocmai de aceea putem spune că cel puțin prima jumătate a lui 2024 poate aduce o serie de tensiuni în relație.

Din vară atmosfera devine mai relaxantă, Săgetătorii au poftă de aventură, de concedii, călătorii, dar totodată pot fi mai responsabili față de propria persoană. Nu este exclus ca nativii să își dorească mai mult timp personal, pe care să îl petreacă așa cum doresc ei și nu neapărat în doi.

Citește și:

Toamna, Săgetătorii își mută din nou atenția pe cuplu, pe activitățile comune, pe modalități de a menține pasiunea în doi, dar și pe responsabilitățile pe care le au în relație.

Este posibil să își surprindă partenerul cu mici surprize, complimente, escapade în natură.

Celibatarii primesc de la astre șarm, devin cuceritori, mai ales în primăvară și vara acestui an. Așadar pot trece prin mai multe încercări de a avea o relație, însă au totodată șansa să întâlnească sufletul pereche.

Așadar, în 2024, Săgetătorii singuri pot începe o relație importantă pentru sufletul lor, o conexiune care să le aducă împlinirea și iubirea de care aveau nevoie, dar și numeroase lecții în iubire. Este o perioadă propice de creștere spirituală și evoluție emoțională.

Citește și:

SURSA FOTO ARTICOL: ladyphoto/ shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc