Setari Cookie-uri

18-20 octombrie: Aliniere între Soare, Mercur și Nodurile Lunare. Aflăm ce misiune avem în această viață

Ne așezăm pe drumul propriului destin și ne aflăm misiunea. Acum este un moment în care putem simți un sentiment sporit de scop în cultivarea echilibrului în viața noastră. Nu mai căutăm lucruri fără sens, nu ne mai lăsăm influențați de alți oameni și nici nu mai încercăm să trăim viețile altora. Ne înțelegem misiunea și acceptăm să mergem pe drumul pe care destinul îl are pregătit pentru noi. 

Călătoria sufletului nostru începe din acest moment. Din 18 și până pe 20 octombrie, o aliniere cerească neobișnuită reunește Soarele, Mercur și Nodurile Lunare, ce aduce energii puternice și transformatoare. Acum ne așezăm pe drumul propriului destin și aflăm ce misiune avem în această viață.

Soarele în conexiune cu Nodul Nord - ce trebuie să știm?

Soarele în conjuncție cu Nodul Nord semnifică o perioadă în care drumul și destinul vieții noastre se aliniază cu echilibrul divin, aducând armonie pe toate planurile (în special în relațiile foarte apropiate). În aceste momente suntem încurajați să căutăm conexiuni și legături semnificative cu sufletele cu care rezonăm (vechi sau noi) și care ne pot ajuta să creștem, să evoluăm și să devenim cea mai bună variantă a noastră.

Citește și:

Acum este un moment în care putem simți un sentiment sporit de scop în cultivarea echilibrului în viața noastră. Nu mai căutăm lucruri fără sens, nu ne mai lăsăm influențați de alți oameni și nici nu mai încercăm să trăim viețile altora. Ne înțelegem misiunea și acceptăm să mergem pe drumul pe care destinul îl are pregătit pentru noi.

Mercur în conexiune cu Nodul Nord

Mercur, planeta comunicării, își unește și ea forțele cu Nodul Nord în același timp în care și Soarele este în conexiune cu acesta. Această aliniere ne amplifică capacitatea de a ne exprima gândurile și ideile într-un mod care să se alinieze cu călătoria sufletului nostru. Suntem încurajați să ieșim din zona de confort și să purtăm conversații deschise și autentice ce pot duce la creștere personală și ne pot ajuta să explorăm mai mult. Perspectivele noi ne ajută să ieșim din zona de confort și să evoluăm frumos.

Citește și:

Pe măsură ce Mercur se ciocnește cu Soarele, experimentăm o fuziune puternică a gândurilor și identității noastre. Această aliniere îmbunătățește auto-exprimarea și claritatea.

Toată această perioadă este un moment foarte bun pentru a ne transmite cu încredere intențiile și dorințele, pentru a ne stabili obiective îndrăznețe și a lua decizii semnificative nu doar pentru momentul prezent, ci și pentru viitor.

Universul ne spune să ne așteptăm la descărcări dinamice și dezvăluiri despre ceea ce odată părea imposibil pentru noi. Suntem parte din acest Cosmos și în fiecare secundă a vieții noastre evoluăm frumos.

Iată ce misiune ai în această viață în funcție de zodia în care te-ai născut:

Horoscop Berbec

Misiunea ta este să cultivi echilibrul, liniștea și diplomația. Ești menită să înveți arta relațiilor armonioase și cum să faci alegeri care să te avantajeze atât pe tine, cât și pe oamenii din jurul tău.

Citește și:

Horoscop Taur

Misiunea vieții tale implică transformare și profunzime emoțională. Trebuie să îmbrățișezi intensitatea vieții, să îți înfrunți temerile și să explorezi misterele necunoscutului pentru a evolua spiritual.

Horoscop Gemeni

Ești îndemnată să cauți cunoștințe mai înalte și să îți lărgești orizonturile. Misiunea ta este să explorezi diferite sisteme de credințe, să călătorești și să îmbrățișezi aventură pentru a îți extinde perspectiva.

Vizionare placuta


Kudika
15 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc