Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei pentru 2010

Astrele ne influenteaza fiecare aspect al vietii dandu-ne energia necesara si posibilitatea de a iesi in evidenta sau punandu-ne bete in roate cand ne e lumea mai draga. Dar oare ce pun astrele la cale pentru tine in anul 2010? Citeste horoscopul dragostei pentru 2010 si vei afla ce ti se pregateste in viitorul apropiat.

6. Fecioara (23 august-21 septembrie)

Pe nativii Fecioara ii asteapta un an incantator din punct de vedere sentimental. Cei implicati intr-o relatie stabila se vor bucura in primul rand de caldura si siguranta pe care aceasta le-o ofera. Cei ce inca se afla in cautari vor da spre sfarsitul anului peste o relatie care pare sa mearga de la sine astfel incat se vor indragosti lulea. Fara drame majore, fara frustrari sau nervi, anul 2010 va fi unul calm si cat se poate de placut.

Relatiile vor avea de castigat din faptul ca nativii din Fecioara reusesc sa se relaxeze si sa lase si pe altii sa conduca. Astfel, acestia realizeaza ca nu pot controla chiar totul ceea ce le aduce o relaxare si o liniste sufleteasca pe care nu credeau ca o vor simti vreodata.

7. Balanta (22 septembrie-22 octombrie)

Viata sentimentala pare sa cada pe un plan secundar pentru Balante in 2010 nativii concentrandu-se asupra responsabilitatilor si datoriilor ce li se pun in spate. Prin urmare vor fi foarte siguri pe ei si taiosi cand vine vorba de relatii. Acestia intra in anul 2010 cu o idee destul de clara asupra a ceea ce asteapta de la o relatie si in masura in care dorintele lor nu sunt satisfacute sunt dispusi chiar sa puna punct si sa mearga mai departe.

Sigure pe ‘armele’ din dotare, Balantele nu se vor da la o parte de la experiente noi si nu vor ignora posibilitatea unor noi cuceriri. Chiar si cele deja implicate in relatii sunt tentate sa isi puna in practica talentele in afara cuplului cu o luciditate de speriat.

8. Scorpion (23 octombrie- 21 noiembrie)

Nativii incep anul 2010 cat se poate de bine. Cei care au deja pe cineva redescopera frumusetea vietii de cuplu bucurandu-se de noi placeri. Cei ce nu si-au gasit inca jumatatea dau peste ea din greseala si incep sa descopere fiorii iubirii adevarate.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Ianuarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc