Setari Cookie-uri

Ultima Luna Plină a anului 2023 încheie ciclul durerii și taie răul de la rădăcină. Suntem pregătiți pentru un nou început

Pe măsură ce ne confruntăm cu trecutul nostru, Luna Plină în Rac ne oferă oportunitatea de a căuta un echilibru între puterea noastră interioară de a ne vindeca cu adevărat și curajul de a căuta sprijin în oamenii din jurul nostru.

Ne iertăm pentru greșelile trecutului și facem pace cu tot ce a fost greu în viața noastră. Ne vindecăm durerea din sufletul nostru și punem la pământ toate zidurile pe care le-am construit în jurul inimii noastre astfel încât să o putem lua de la capăt. Suntem pregătiți pentru un nou început pentru că știm că divinitatea este alături de noi și ne-a scris deja destinul.

Ziua de 27 decembrie este una cu adevărat importantă deoarece aduce ultima Lună Plină a anului 2024. Aceasta va ajunge la 4 grade în semnul Racului și mai este cunoscută și sub numele de Luna Rece.

În această Lună Plină a Racului suntem încurajați să examinăm modul în care ne-am trăit viața până acum și cum mecanismele de adaptare pe care le-am dezvoltat în trecut continuă să ne influențeze răspunsurile la situațiile de viață și, în același timp, modelează modul în care ne confruntăm cu emoțiile dificile și ne dictează expresiile sentimentelor noastre. Acest lucru ne face să luăm în considerare relația dintre trecut și prezent, dintre cine am fost, cine suntem și cine vrem să devenim.

Citește și:

Puterea Lunii Pline în Rac

Pe măsură ce ne confruntăm cu trecutul nostru, Luna Plină în Rac ne oferă oportunitatea de a căuta un echilibru între puterea noastră interioară de a ne vindeca cu adevărat și curajul de a căuta sprijin în oamenii din jurul nostru. De asemenea, obținem oportunitatea de a ne recalibra echilibrul între responsabilitățile familiale, cele de muncă, grija față de noi înșine și autodisciplina.

Această Lună Plină ne invită să ne explorăm amintirile din trecut (chiar și cele dureroase), făcând paralele între experiențele avute și circumstanțele prezente. Recunoașterea tiparelor noastre inconștiente ne învață lecții valoroase pentru a ne elibera de stăpânirea lor repetitivă. Adoptând perspectivele acestei faze lunare, putem renunta la aceste tipare astfel încât să trăim, în sfârșit, o viață mai armonioasă și mai frumoasă.

Citește și:

Evenimentele astrologice importante din timpul Lunii Pline În Rac

Câteva aspecte planetare semnificative cu Luna Plină modelează și mai mult energia cosmică primită în această perioadă. Luna Plină se opune lui Mercur, este în sextil cu Jupiter și în trigon cu Saturn, adăugând profunzime și nuanță peisajului emoțional di njurul nostru.

Opoziția dintre Luna Plină și Mercur semnifică o potențială ciocnire între emoțiile noastre și mintea rațională. Mercur, planeta comunicării și a intelectului, ne îndeamnă să găsim echilibrul între sentimentele și gândurile noastre. Pe măsură ce ne confruntăm cu nevoia de a ne exprima emoțiile, este posibil ca tensiunea să crească în relațiile cu cei din jurul nostru și de aceea este important să avem răbdare și să menținem o comunicare clară și eficientă. De asemenea, compromisurile ar putea fi la ordinea zilei - și Universul ne sfătuiește să nu ne fie teamă să le facem.

Citește și:

Legătura dintre Luna Plină și Mercur necesită un dans delicat între inima și minte, determinându-ne să ne comunicăm sentimentele cu empatie și înțelegere.

Veștile bune continuă datorită sextilului dintre Luna Plină și Jupiter, ce aduce optimism și expansiune pentru energiile lunii. Acest aspect ne încurajează să privim dincolo de preocupările noastre imediate și să luăm în considerare imaginea de ansamblu. Universul ne invită să găsim bucurie și sens în conexiunile noastre și să căutăm oportunități de creștere pe plan emoțional.

Trigonul dintre Luna Plină și Saturn oferă stabilitate și disciplină în această perioadă încărcată emoțional. Saturn reprezintă structura și responsabilitatea, iar influența să ne ajută să ne ancorăm sentimentele și să creăm o bază solidă pentru bunăstarea noastră emoțională. Acest aspect ne da putere să adoptăm o abordare matură și măsurată a emoțiilor și relațiilor noastre, promovând liniștea, iubirea și creșterea pe termen lung.

Citește și:

Luna Plină în Rac ne oferă o oportunitate frumoasă de a încheia capitolul acestui an puternic cu har și înțelepciune. Pe măsură ce renunțăm la tot ce a fost și ne comunicăm visurile către Univers cu onestitate, îmbrățișăm perspectiva unui viitor plin de abundență, de surprize și de transformări.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
20 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc