Setari Cookie-uri

Astrologie: Zodiacul din Atlantida

In relatarea lui Platon, Atlantida era o putere navala, cu baza pe o insula sau continent aflat dincolo de stramtoarea Gibraltar. Dupa diverse relatari, Atlantida s-a scufundat in ocean, aproximativ in anul 9.500 i.Hr. Nivelul spiritual al atlantilor a fost deosebit de ridicat, ei avand o inteligenta si intuitie deosebita. Se considera ca oamenii cu calitati psihice deosebite au avut incarnari in Atlantida. Mediumul E.Cayce a descris cu lux de amanunte Atlantida in timpul transelor sale hipnotice. Zodiacul din Atlantida, foarte putin cunoscut de publicul larg, merita sa fie citit:

Memoria - persoanele nascute in data de 31 a fiecarei luni si in data de 29 februarie

Spiritul tau este imbibat de nostalgie si aminitirile trecutului. Intuitia ta este dezvoltata si ai capacitatea de a vedea dincolo de aparente, de a citi oamenii in spatele mastii pe care o afiseaza. Imaginatia ta este foarte bogata si adesea uiti de prezent, in timp ce explorezi trecutul sau viitorul pe calea imaginatiei tale. Abilitatile tale de povestitor te fac o persoana simpatizata in orice anturaj.

Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro



Vizionare placuta


Kudika
8 Februarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc