Setari Cookie-uri

Astrologie: Mireasa din fiecare zodie

Nunta, cel mai mare eveniment din viata unei femei va purta amprenta personalitatii zodiei in care este nascuta mireasa. Afla ce fel de nunta vei avea tu si cum vei fi ca mireasa.

Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro


Nunta, cel mai mare eveniment din viata unei femei va purta amprenta personalitatii zodiei in care este nascuta mireasa. Afla ce fel de nunta vei avea tu si cum vei fi ca mireasa.

MIREASA DIN ZODIA BERBEC

Mireasa din zodia Berbec: Este vesela, energica si sigura pe sine. Spune Da pe un ton hotarat. Nu poate sta linistita, se agita inainte de nunta pentru ca fiecare detaliu ca totul sa iasa perfect.

Stilul nuntii tale: Nunta ta va purta amprenta personalitatii si originalitatii tale. Esti curajoasa sa incerci lucruri noi. Nu iti lasi nici perechea si nici rudele sa se amestece in deciziile tale, deoarece ai o idee in cap si totul va trebui sa iasa conform planului tau indraznet. Cand vine vorba de nunta ta, nu faci compromisuri. Va fi o nunta activa, plina de energie, de veselie, in care antrenezi pe toata lumea.

Recomandarea astrelor: Stim ca de mult iubeste femeia din zodia Berbec independenta. Iti recomandam sa incerci o noua abordare inainte de nunta. Perechile petrec in general din ce in ce mai mult timp impreuna inainte de nunta, insa tie iti recomandam sa iti iei libertatea de a face lucruri in mod independent, fara perechea ta. Acest lucru iti va face foarte multa placere si daca partenerul tau te vede mai putin inainte de nunta, te va aprecia cu atat mai mult in luna de miere.

MIREASA DIN ZODIA TAUR


Mireasa din zodia Taur
: Este plina de naturalete si toata un zambet. Fiind un semn de pamant, face acest pas de a se casatori cu toata seriozitatea si increderea in viitorul ei sot. Foarte eficienta si pragmatica, nunta ei va fi bine organizata, la fel ca si viata pe care o planifica alaturi de persoana iubita.

Stilul nuntii tale: Mireasa din zodia Taur viseaza la o nunta clasica, eleganta si cu bun gust. Nimic excentric nu va fi la nunta ei, deoarece echilibrul o caracterizeaza si dorinta pentru armonie. Va face o nunta mare, cu multi invitati generosi. Va avea grija ca evenimentul sa aiba fastul caracteristic din toate timpurile si toata lumea sa se simta bine.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Aprilie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc