Setari Cookie-uri

Astrologie: Mireasa din fiecare zodie

Nunta, cel mai mare eveniment din viata unei femei va purta amprenta personalitatii zodiei in care este nascuta mireasa. Afla ce fel de nunta vei avea tu si cum vei fi ca mireasa.


Recomandarea astrelor
: Nativele din zodia Taur sunt bucatarese excelente, de aceea iti recomandam ca sa alegi cu cea mai mare atentie meniul care va fi servit la nunta ta. Da-ti interesul pentru fiecare detaliu al deliciului culinar si efectele in randul nuntasilor vor fi pe masura.

MIREASA DIN ZODIA GEMENI

Mireasa din zodia Gemeni: Jucausa, sociabila si amuzanta, mireasa din zodia Gemeni pare sa nu fie facuta pentru seriozitatea unei casatorii si adesea fuge de acest pas pana nu gaseste barbatul care ii poate asigura libertatea necesara si intelegerea de care are atat de multa nevoie intr-o relatie de cuplu.
Cu toate ca are emotii inainte de nunta, la marele eveniment va fi relaxata si in largul ei printre invitati.

Stilul nuntii tale: Mireasa din zodia Gemeni iubeste varietatea, de aceea va opta pentru decoratii in combinatii de culori sofisticate, meniu variat si muzica deosebita pe gustul tuturor. Un pic din toate si nimeni nu se va plictisi. La nunta ei va fi multa veselie si multa conversatie.

Recomandarea astrelor: Esti prin definitie o fiinta sociala, tu nu poti trai fara prietenele tale. Scapa-l de grija pregatirii nuntii pe viitorul mire (iti va multumi) si implica-ti toate prietenele in aceasta distractie. Impreuna, doar fetele, va vor veni o multime de idei si totul va fi facut cu usurinta si amuzament, iar prietenele tale te vor considera grozava.

MIREASA DIN ZODIA RAC


Mireasa din zodia Rac
: Este o romantica incurabila, o visatoare care se dovedeste insa a fi cu picioarele pe pamant cand isi organizeaza propria nunta, insa in ochii ei se citesc trairile intense prin care trece cu ocazia acestui mare eveniment. Este o aparitie coborata parca din cartile cu printese si zane, iar viitorul ei sot nu poate fi decat un cavaler adevarat.

Stilul nuntii tale:
Mireasa din zodia Rac va acorda o mare atentie fiecarui invitat de la nunta ei. Va depana amintiri la nunta si cu siguranta toata lumea va fi atinsa sufleteste cand vede cata iubire are fata de alesul ei. Va fi un eveniment in care va exista multa intimitate si caldura sufleteasca, chiar daca este vorba de o nunta mare.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Aprilie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc