Setari Cookie-uri

Astrologie: Zodiacul calitatilor

Calitatea reprezinta o virtute esentiala in comportamentul nostru. Chiar daca perfectiunea plictiseste si defectele au farmecul lor, calitatile ne definesc caracterul si personalitatea. Caracterul este influentat de stilul de viata, de persoanele cu care intram in contact, dar si de semnul zodiacal. Elementele guvernante, specific pentru fiecare zodie, ne influenteaza de asemeanea personalitatea.

Femeia Gemeni prefera barbatii inteligenti si spirituali. Vorbareata din fire, cauta un partener cultivat, inteligent, cu care sa aiba mereu ceva de discutat. Este o fire dinamica, uneori sportiva, independenta.

Rac

Racul este dominat de Luna si elementul care-l caracterizeaza este Apa. Personalitate activa, mereu in miscare, Racul este o fire extrem de sensibila, diplomata si binevoitoare. Nativul zodiei Rac are un mare atasament pentru parinti, de aceea tinde catre stabilitate intr-o relatie. Ii place sa ajute si sa fie ascultat.
In dragoste, Racul cauta stabilitatea si linistea. Are nevoie de multa iubire si afectiune din partea partenerului sau. Femeia Rac apreciaza corectitudinea, tine la stabilitatea cuplului si este o buna gospodina.

Leu

Leul este un semn stabil, dominat de Foc si guvernat de Soare. Principalele lui calitati sunt: loialitatea, hotararea, generozitatea si siguranta de sine. Energic si dinamic, impresioneaza prin personalitatea sa, fiind un bun lider. Este o prezenta placuta, mereu cu zambetul pe buze.

Femeia Leu doreste ca partenerul ei sa fie frumos, elegant, stralucitor, la fel ca ea. Este o fire romantica, astfel ca isi doreste si un iubit sincer, afectuos. O Leoiaca atrage prin umor si istetime, fiind un bun partener pentru discutii.

Fecioara

Fecioara este guvernata de planeta Mercur, elementul dominant fiind pamantul. Nativa acestei zodii este o persoana tacuta, constiincioasa si rationala. Este saritoare la nevoie, corecta si foarte atenta la detalii. In cariera este dedicate muncii, ducand la bun sfarsit proiectele in care se impica. Este o persoana realista, de incredere.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Aprilie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc