Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum sa te razbuni pe barbatul fiecarei zodii

Este posibil ca cel putin o data in viata sentimentele tale sensibile sa fi fost calcate in picioare de un barbat care nu le-a putut aprecia. El, sigur de sine, stapan pe situatie si increzator in sarmul sau, parea invulnerabil. Pe cand pe tine te-a lasat cu inima franta si cu stima de sine distrusa.

In plus, nativul Berbec nu suporta competitia, vrea mereu sa fie primul si cel mai bun. Adu vorba de un alt barbat care il intrece pe barbatul Berbec intr-un domeniu drag lui si lauda-l pe acesta cu cuvinte de admiratie sincere. Berbecul va fi cat se poate de frustrat si va incerca sa iti demonstreze tie ca el este mai bun. Nu ii da aceasta satisfactie...

Barbatul din zodia Taur

Barbatii din zodia Taur au un calm aparent imperturbabil si pot sa suporte, fara sa fie afectati. Este foarte posesiv in relatiile sale, insa capabil sa insele, ceea ce poate produce rani adanci in sufletul iubitei sale. Ca sa faci sa sufere un barbat Taur este dificil, dar nu imposibil, insa trebuie sa fii tare pe pozitei.

In prima faza a razbunarii trebuie sa petreci cat mai mult timp cu acest nativ, sa ii spui off-urile tale, sa ii faci masaj, sa arati ca il admiri. Trebuie sa mizezi pe faptul ca acest barbat se ataseaza puternic de persoanele cu care petrece mult timp.

Apoi, cand vezi ca a devenit confortabil in aceasta situatie si nu isi mai poate imagina sa petreaca o perioada de timp mai lunga fara tine, trebuie sa actionezi brusc si rece. Trebuie sa il abandonezi total si neasteptat. Sa ii spui ca desi tii enorm de mult la el, esti nevoita sa il parasesti, deoarece te simti incorsetata si limitata langa el, ca te simti impedicata sa faci ceea ce vrei tu. Spune-i ca el reprezinta totul pentru tine, dar brusc ai nevoie de libertate, de aer, de experiente noi.

Te poti astepta la un nativ Taur gata sa explodeze (cu toate ca Taurii se enerveaza maxim 1-2 ori pe an), suferind ca rupeti legatura si incercand sa arate ca poti avea libertate langa el. Cheia razbunarii in dragoste fata de el este data de schimbarea de 180 de grade.

Dupa ce i-ai explicat ca ai nevoie de aer, sa rupi cu adevarat legatura cu el si sa incepi o viata sociala deosebit de aglomerata ca intotdeauna cand nativul Taur te cauta, sa fii ocupata si foarte vesela, in plina distractie.

Barbatul din zodia Gemeni

Acest barbat este maestrul relatiilor duble si iese mereu basma curata din orice situatie. Are un optimism nativ, un moral ridicat si o mare finete psihologica. Exista 95% sanse sa joace el femeile pe degete si doar 5% sa intalneasca o femeie mai isteata ca el. Se poate sa fii chiar tu acea femeie isteata, daca urmezi regulile urmatoare.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Mai 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc