Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum sa te razbuni pe barbatul fiecarei zodii

Este posibil ca cel putin o data in viata sentimentele tale sensibile sa fi fost calcate in picioare de un barbat care nu le-a putut aprecia. El, sigur de sine, stapan pe situatie si increzator in sarmul sau, parea invulnerabil. Pe cand pe tine te-a lasat cu inima franta si cu stima de sine distrusa.

Spune-i un lucru si fa altceva. Ascunde-i detalii importante pe care le va afla de la prietenii vostri comuni. Arata-i ca nu poate conta pe tine, ca esti instabila, azi te comporti intr-un fel, iar maine poti sa fii total alta.
In plus, nativul Capricorn este foarte posesiv si in secret, zgarcit. Daca ai acces la bunurile sale, ia de la el diverse obiecte pe care sa le imprumuti prietenilor comuni fara sa il intrebi. Dai camasa lui unui prieten care chipurile si-a patat bluza cu cafea, imprumuta-i bricheta preferata, aparatul foto, masina etc. Daca ai acces la cardul lui, cheltuie-i banii.

Capricornul va suferi cu adevarat daca te atingi de bunurile sale, de banii sai, de valorile materiale. Vei concluziona ca tine la banii sai mai mult decat la tine, deci daca vrei sa il lovesti, acolo este punctul sau sensibil.

Barbatul din zodia Varsator

Barbatul din zodia Varsator pare atat de inocent indragostit de notiunea de iubire pura incat nici nu ai crede ca poate face cuiva rau in dragoste. Insa, exact acest idealism al sau te poate rani, cand iti afiseaza pe ton senin si neajutorat: ”m-am indragostit de alta”.

Acest nativ apeleaza mereu la intelegerea si compasiunea feminina, de aceea esti gata sa ii sari in ajutor in loc sa il certi. Indiferent ce miscare faci, el va spune ca nu ai un inima daca nu stii sa ierti. El se apara extrem de bine cu argumente. Spune despre cei care nu il inteleg ca sunt ”persoane care nu au cunoscut iubirea.” Din pacate, pentru el nu conteaza cate femei raneste in aceste escapade sale idealiste.

Varsatorul pare invulnerabil in lumea lui de vise, in timp ce tu plangi de ti se rupe inima in lumea reala. Te vei putea razbuna pe ceea ce ti-a facut doar daca o sa ajungi sa ai constiinta curata ca nu faci un lucru rau, punandu-l si pe el un putin pe jar.

Ataca-i ideologiile, teoriile si spune-i ca nu are dreptate, conceptiile sale sunt eronate. Un barbat Varsator vrea inainte de toate sa demonstreze ca este superior intelectual femeilor.

El vrea sa fie nu doar iubit ci si admirat pentru cat de multe lucruri stie si isi va domina grupul de prieteni. Inarmeaza-te cu argumente logice, tehnice, morale si spirituale (citeste mai multe carti) dupa care bate-l pe terenul sau.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Mai 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc