Setari Cookie-uri

Astrologie: Jobul potrivit pentru fiecare zodie

Fiecare dintre noi ne nastem cu un set de aptitudini predefinite si pe parcursul vietii, ni le dezvoltam mai greu sau mai usor, in functie de predispozitiile personalitatii pe care o avem. In functie de fiecare zodie, va vom prezenta o predispozitiile generale pentru o meserie sau alta a femeilor zodiacului.

FEMEIA DIN ZODIA LEU

Femeile din zodia Leu sunt influentate de astrul zilei Soarele, motiv pentru care au o personalitate fascinanta si multa creativitate. Meseriile recomandate sunt: actrita, fotomodel, prezentatoare TV, organizatoare de evenimente, dansatoare de performanta, pictorita, optician, cardiolog, ambasador, reprezentanta a organizatiilor de caritate, manager, director.

FEMEIA DIN ZODIA FECIOARA

Mercur le influenteaza pe nativele din zodia Fecioarei si le inzestreaza cu inteligenta si dragoste fata de detalii. Meseriile recomandate sunt: medic veterinar, medic homeopat, infirmiera, farmacista, analist financiar, contabila, inspector, arhitect, profesoara de matematica, chimie sau biologie.

FEMEIA DIN ZODIA BALANTA

Femeia din zodia Balanta are darul dimplomatie si al sociabilitatii din cauza influentei planetei frumusetii si armoniei, Venus. Meseriile recomandate sunt: dansatoare de performanta, profesoara de muzica, balerina, cantareata, organizatoare de nunti, creatoare de rochii de mirese, fotograf, consilier marital, diplomat de rang inalt, manager, avocat, judecator.

FEMEIA DIN ZODIA SCORPION

Dotate cu un spirit investigator sub influenta planetelor Marte si Pluto, nativele din zodia Scorpion sunt fascinatede meseriile mai deosebite. Meseriile recomandate sunt: psihosexolog, ginecolog, tarotolog, parapsiholog, psihanalist, politist, chirurg, farmacista, cercetatoare in domeniul chimiei si al geneticii.

FEMEIA DIN ZODIA SAGETATOR

Jupiter le inzestreaza pe femeile din zodia Sagetator cu intelepciune, darul vorbirii si al convingerii. Meseriile recomandate sunt: psiholog, profesor universitar, traducator, consultant in vanzari, medic, conferentiar si chiar politician.

FEMEIA DIN ZODIA CAPRICORN

Aflate sub influenta seriosului Saturn, femeile din aceasta zodie sunt repede remarcate pe plan profesional si recunoscute pentru calitatile lor deosebite. Meseriile recomandate sunt: profesiuni administrative si manageriale, profesor de matematica, medic dermatolog, arhitect, lider intr-un multi level marketing.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Mai 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc